Thursday, December 21, 2017

Βασίλης Κόκκαλης: Τέλος οι λογαριασμοί της ΔΕΗ μέσα στην καλλιεργητική περίοδο

Ένα πάγιο αγροτικό αίτημα που θα δώσει περισσότερη οικονομική ρευστότητα στους αγρότες κατά την κρίσιμη καλλιεργητική περίοδο, ικανοποιείται κατόπιν συνεργασίας του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη με τη διοίκηση της ΔΕΗ.


Σε συνέχεια επαφών που είχαν ξεκινήσει προ μηνών για το ζήτημα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, συνάντηση του κ. Κόκκαλη με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη και το Γενικό Διευθυντή Εμπορίας κ. Ιωάννη Κατάκη, όπου, αποφασίστηκε από κοινού, ότι για τους πελάτες με αγροτικό τιμολόγιο θα εκδίδεται ένας λογαριασμός στο τέλος Σεπτεμβρίου προς διευκόλυνση των αγροτών αφού θα έχουν πληρωθεί από επιδοτήσεις και πώληση προϊόντων.


Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, έκανε την εξής δήλωση:


«Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου αλλά και τις ευχαριστίες μου προς τη διοίκηση της ΔΕΗ, η οποία υιοθέτησε την πρότασή μου να μην εκδίδονται λογαριασμοί αγροτικού ρεύματος κατά τη διάρκεια της θερινής καλλιεργητικής περιόδου, κατανοώντας τη σπουδαιότητα αυτής της μεταβολής για τους αγρότες στην πλέον κρίσιμη παραγωγική φάση. Είναι προφανές πως πολλές φορές τα προβλήματα δε χρειάζονται τίποτε περισσότερο για να λυθούν, από κοινή λογική, επαφή με την κοινωνία και προπαντός διάθεση για δουλειά και προσφορά. Ως πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση, με μοναδικό γνώμονα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των αγροτών, όλων εκείνων δηλαδή που συμβάλουν τα μέγιστα στην εθνική προσπάθεια για έξοδο από την κρίση, παράγοντας καθημερινά εθνικό πλούτο».

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.