Friday, December 22, 2017

Τοποθέτηση νέου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΤΕΑΝ ΑΕ

Ο κ. Αντώνιος Γεωργακάκης, νυν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΑΝΕΟ ΑΕ, αναλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου               κ. Κωνσταντίνου Γαλιάτσου, σύμφωνα με την Απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ).
Στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του, ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος σημείωσε ότι:


«Η ανάληψη οποιουδήποτε καθήκοντος στο Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης αποτελεί μεγάλη τιμή και βαρύτατη ευθύνη. Η ουσιαστική ευθυγράμμιση  των δύο οργανισμών που διαφαίνεται από την τοποθέτησή μου ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΤΕΑΝ Α.Ε., σηματοδοτεί μια κίνηση συντονισμού και συνεργασίας, ώστε να αναδειχθεί η δυναμική των Εθνικών Φορέων και να προαχθούν σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα ενισχύσουν  άμεσα τη ρευστότητα της αγοράς και θα στηρίξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.»     


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.