Monday, December 18, 2017

Πανσερραϊκός BC: Πανάξιος «Πρωταθλητής Χειμώνα»!

ΕΚΑΣΑΜΑΘ
«Πρωτάθλημα Ανδρών 2017-2018»

Πανάξιος «Πρωταθλητής Χειμώνα»!

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που χαρακτηρίστηκε από εναλλαγές στο σκορ, δύναμη και ένταση στον αγωνιστικό χώρο, ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι πήρε μια παλικαρίσια νίκη επί του αξιόμαχου Ρούπελ Σιδηροκάστρου, με σκορ 77-64 και διατηρήθηκε μόνος και αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κατακτώντας πανάξια τον άτυπο τίτλο του «Πρωταθλητή Χειμώνα» με ρεκόρ νικών 11/11.
Την αναμέτρηση παρακολούθησαν με ενδιαφέρον οι Σερραίοι φίλαθλοι που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας και χειροκρότησαν στο τέλος και τις δύο ομάδες τόσο για την προσπάθειά τους, όσο και για το θέαμα που τους προσέφεραν.
Ο προπονητής των «λιονταριών» Φώτης Κοκολιός φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και από την πορεία της ομάδας του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, παρά τον σύντομο χρόνο της σύστασής της και τις απουσίες στη γραμμή των ψηλών λόγω τραυματισμών, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:


«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα η οποία ξέραμε ότι θα έρθει να διεκδικήσει όχι μόνο ότι της αναλογεί, αλλά κάτι περισσότερο, αφού διεκδικεί την είσοδο της στην τετράδα! Βασικά στοιχεία για το επιθυμητό αποτέλεσμα ορίσαμε από την αρχή της εβδομάδας προετοιμασίας γι’ αυτό το παιχνίδι, τη δύναμη και τη συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο επί σαράντα λεπτά. Στο ξεκίνημα του αγώνα, αν και ξεφύγαμε στο σκορ με 11-5 τηρώντας το στοιχείο της δύναμης, η συγκέντρωσή μας δεν ήταν η επιθυμητή με αποτέλεσμα η περίοδος να ολοκληρωθεί με 22-21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίσαμε να έχουμε λάθος αντίδραση στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να βρεθούμε πίσω στο σκορ με 35-42 και τρίποντο στην εκπνοή από πλευράς φιλοξενούμενων. Ωστόσο, στην επανάληψη διορθώνοντας στην άμυνα κάποια σημεία τακτικής καταφέραμε να βρούμε ρυθμό, να σκοράρουμε κάποια εύκολα καλάθια και να προηγηθούμε με 3 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, παρ’ όλο που οι αντίπαλοι μας προσπαθούσαν να μείνουν «στο παιχνίδι», η κόπωση είχε κάνει την εμφάνισή της και σε συνδυασμό με το χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες μας καταφέραμε να πάρουμε το ποθητό αποτέλεσμα. Εκ μέρους όλων των στελεχών της ομάδας, αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στον αθλητή μας Δημήτρη Χατζηανδρέου που τελικά χειρουργήθηκε στον ώμο μετά τον τραυματισμό του».

Δεκάλεπτα: 22-21, 35-42, 61-58, 77-64

Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Κοκολιός): Ιακωβίδης 16, Γεωργιανός 10, Καρασαββίδης 3, Φραγκούλης 9 (1), Χατζηστεφάνου 13 (4), Σταματόπουλος 8, Παρχαρίδης 11 (1), Τσανάκας, Γρίψιος 7, Αποστολίδης.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.