Monday, December 25, 2017

Ο Ζήσης Λούγγος υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής

Δημοτική Συνεργασία Πολιτών


Του Χρήστου Κατσαρού
Ο Ζήσης Λούγγος ανακοίνωσε τον συνδυασμό του «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ανοίγοντας έτσι την προεκλογική περίοδο για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Agnantio Hotel & Spa στο Σιδηρόκαστρο έγινε η εκδήλωση της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», όπου ο Ζήσης Λούγγος ανακοίνωσέ την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία.
Παρόλα αυτά, πέρα από της καλές προθέσεις, δεν μας έδωσε το στίγμα τις πολιτικής του και πώς σκέφτεται να κινηθεί πάνω στα ζητήματα του δήμου.
Αρκέστηκε σε μια γενικόλογη παρουσία χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό από την ευρύτερη περιοχή της Σιντικής.
Δεν περιορίστηκε βέβαια μόνο σε υποσχέσεις, αλλά ζήτησε και προτάσεις από την λαϊκή βάση χωρίς όμως να θέσει ζητήματα αρχών, πράγμα που είναι απαραίτητο για την παρουσία ενός συνδυασμού που θέλει να παίξει ρόλο στα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας.
Εμείς καλόπιστα περιμένουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις που θα αλλάξουν τα δημοτικά δρώμενα προς το καλύτερο και του ευχόμαστε τα καλύτερα.
Την υποψηφιότητα του Ζήση Λούγγου πλαισιώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Σάββας Καραβασιλείου και Αναστάσιος Αθανασιάδης, που πρέπει να σημειωθεί ότι ανήκουν στην σημερινή δημοτική αρχή.
Αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει και να απαντήσει στα ερωτήματα του κόσμου για την πορεία της σημερινής δημοτικής αρχής και για το τι πρόκειται να «παιχτεί» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Τέλος η ενεργή παρουσία της κας Χριστιάνας Δόντσιου στο πλευρό του Ζήση Λούγγου κάνει τα ερωτήματα μας ακόμη ποιο επίκαιρα.


Η εκδήλωση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – Ζήση Λούγγου 17.12.17 https://youtu.be/C6tlhe_qWG4


Φωτορεπορτάζ





























Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής
ΤΗΛ: 6945488779


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.