Saturday, December 23, 2017

Ευχές και κάλαντα στην Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Τα κάλαντα έψαλλαν σήμερα, 22 Δεκεμβρίου 2017, στην Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η ορχήστρα της Ελληνικής Αστυνομίας, το Σωματείο ΑμΕΑ “Σωτήρ” και η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τις προηγούμενες ημέρες, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν στο ΥΜΑΘ οι μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Λεχριτών Θεσσαλονίκης “ο Διόνυσος”.

Κάλαντα από την ορχήστρα της Ελληνικής Αστυνομίας στην ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά https://youtu.be/ROV0isjqkfI

Κάλαντα προς την ΥΜΑΘ από το Σωματείο ΑμΕΑ "Σωτήρ" https://youtu.be/5EGZfzwiDac

Κάλαντα στην ΥΜΑΘ από τη Φιλαρμονική Δήμου Θεσσαλονίκης https://youtu.be/VuIejHH1a44

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), όπου έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων.   Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, ο Σύλλογος Λεχριτών Θεσσαλονίκης “ο Διόνυσος”, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), όπου έψαλλε τα κάλαντα και τραγούδησε τον ύμνο του Συλλόγου του.

Κάλαντα στο ΥΜΑΘ από τους μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και από τον Σύλλογο Λεχριτών Θεσσαλονίκης “ο Διόνυσος”







No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.