Friday, December 22, 2017

Στοχευμένες δράσεις για την πάταξη του λαθρεμπορίου σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

Συνελήφθησαν στον Προμαχώνα, στην Έδεσσα και στη Χαλκιδική σε διαφορετικές περιπτώσεις 4 άτομα για λαθρεμπόριο προϊόντων
Κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 1.200 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 340 λίτρα λαθραίων αλκοολούχων ποτών
Συνελήφθησαν προχθές (20 Δεκεμβρίου 2017) στο πλαίσιο καθημερινών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, 4 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:



  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Προμαχώνα, ένας 62χρονος υπήκοος Βουλγαρίας στον Προμαχώνα, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συνολικά 230 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Προμαχώνα, ένας 65χρονος υπήκοος Βουλγαρίας στον Προμαχώνα, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συνολικά 115,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, μία 56χρονη ημεδαπή στην Έδεσσα, διότι στην οικία της διαπιστώθηκε να κατέχει 660 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, μία 64χρονη ημεδαπή σε περιοχή της Χαλκιδικής, διότι στην οικία της διαπιστώθηκε να κατέχει 627 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω αλκοολούχα ποτά και καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα 2 οχήματα των συλληφθέντων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου συνεχίζονται.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.