Tuesday, December 19, 2017

Πανσερραϊκός BC: Προς αποκατάσταση της αλήθειας . . .

Προς αποκατάσταση της αλήθειας . . .
Διαβάζονταs με έκπληξη την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του «ΡΟΥΠΕΛ» ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ διαμαρτυρόμενη για τη "σφαγιαστική διαιτησία" στον πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα, και προκειμένου να μη διαμορφώνονται εσφαλμένες εντυπώσεις στον φίλαθλο μπασκετικό κόσμο, τονίζουμε τα εξής:


1.   Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι, ο αγαπητός σε όλους μας προπονητής του Ρούπελ κ. Ιωαννίδης σε κανένα σημείο των δηλώσεών του προς τους δημοσιογράφους δεν αναφέρθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας, αλλά απέδωσε την ήττα της ομάδας του μόνο στις απουσίες ορισμένων τραυματισμένων αθλητών του και στην κούραση όσων αγωνίστηκαν 
2.   Τα φάουλ που σφύριξαν οι διαιτητές ήταν συνολικά 23-25 για τις δύο ομάδες, δηλαδή απολύτως μοιρασμένα.
3.   Δεθήκαμε δύο τεχνικές ποινές, από τις οποίες μία «χρεώθηκε» στον πάγκο μας.
Μακάρι και η ομάδα μας να έχει πάντα τέτοιες ακέραιες διαιτησίες στους εκτός έδρας αγώνες της. Ο Πανσερραϊκός, το ιστορικότερο σωματείο του νομού μας με έτος ίδρυσης το 1964, δεν έμαθε να πρωταγωνιστεί στα παρασκήνια, παρά μόνο στους αγωνιστικούς χώρους και στον βαθμολογικό πινάκα.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στη φιλική ομάδα του Σιδηροκάστρου, ώστε να πετύχει το φετινό της αγωνιστικό στόχο.       

Η διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ  Ανδρών

του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.