Sunday, December 31, 2017

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, η χορωδία του Στρατού Ξηράς, οι μπάντες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας και η χορωδία του Τάγματος ΓΕΕΘΑ.


Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ from ΥΠΕΘΑ on Vimeo.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:


«Θέλω, εκ μέρους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλο τον ελληνικό λαό. 

Η χρονιά που πέρασε, ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ήταν το «Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλακής», που έκλεισε τον κύκλο του με μεγάλη επιτυχία και βεβαίως συνεχίζεται με την οργάνωση της Παλλαϊκής Άμυνας. 

Η χρονιά που έρχεται, με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, θα είναι η χρονιά της μέριμνας του προσωπικού. 

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί το ισχυρότερο οπλικό σύστημα της χώρας. Με επαγγελματισμό, υψηλό ηθικό και βαθιά πίστη στις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας δίνει τη μάχη για τη διασφάλιση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. 

Παράλληλα, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατιώτες, οι εθνοφύλακες και οι έφεδροι είναι παρόντες, δίνοντας στο σύνολο την κοινωνική προσφορά που οι Ένοπλες Δυνάμεις έδιναν πάντα στον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός ανταμείβει τις Ένοπλες Δυνάμεις με τη βαθιά εμπιστοσύνη του. 

Θέλω, λοιπόν, εκ μέρους όλων μας, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πολίτες που εμπιστεύονται τις Ένοπλες Δυνάμεις και να τους διαβεβαιώσω ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι εκείνο που θα διασφαλίσει την ειρήνη, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να αποκρούσει οποιαδήποτε απειλή.

Χρόνια Πολλά».










No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.