Tuesday, December 19, 2017

Πανσερραϊκός BC: Άλλη μία νίκη για τα «λιονταράκια»

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 2017-2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

Άλλη μία νίκη για τα «λιονταράκια»
Στo πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, τα «λιονταράκια»  επικράτησαν με σκορ 50-65 της ομάδας του Γ.Σ. Σερρών, στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 16/12/2017.
Πραγματοποιώντας την καλύτερη, σε διάρκεια και απόδοση, εμφάνιση από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι επικράτησε σχετικά εύκολα έναντι του αξιόμαχου αντιπάλου του, ευχαριστώντας τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, η ομάδα μπήκε δυνατά και συγκεντρωμένα στο παιχνίδι έχοντας ωστόσο κακά ποσοστά στην επίθεση, τα οποία και έδωσαν τη δυνατότητα στους τυπικά γηπεδούχους, να προηγηθούν μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

       
Στο δεύτερο μέρος ελέγχοντας πλήρως τα ριμπάουντ, τα λιονταράκια μας βρήκαν «ανοιχτό» γήπεδο, τελειώνοντας καλύτερα τις φάσεις στον αιφνιδιασμό, εκμεταλλευόμενοι και την κούραση των παικτών του Γ.Σ.Σ.
Αυτό που γέμισε με ικανοποίηση τον προπονητή της ομάδας Σταύρο Ιωσηφίδη, ήταν οι 15 και πλέον ασίστ και ο αλτρουισμός που επέδειξαν οι αθλητές του παίζοντας για τον συμπαίκτη τους, κάτι το οποίο όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δείχνει τον δρόμο για την συνέχεια».
Επόμενη αγωνιστική με το νέο έτος την Κυριακή 07/01/2018 στις 15:00μ.μ. η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας από την ομάδα των Ικάρων.

Οι αθλητές και ο προπονητής του παιδικού τμήματος μπάσκετ του Πανσερραϊκού Κρι Κρι σας εύχονται ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.