Thursday, December 21, 2017

Κωνσταντοπούλου: Σκάνδαλο η εκχώρηση των αεροδρομίων

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην αίθουσα διασκέψεων του Επιμελητηρίου Χανίων. | zarpanews.gr
Συντάκτης: efsyn.gr
Σκάνδαλο όμοιο με αυτό της Siemens χαρακτήρισε την εκχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική Fraport η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα του Επιμελητηρίου Χανίων. 
Η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύσης Ελευθερίας» βρέθηκε στα Χανιά προκειμένου να συμμετέχει σε εκδήλωση της Πρωτοβουλίας πολιτών κατά της εκχώρησης του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης».
Η κ. Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε κατά των δύο κυβερνητικών βουλευτών των Χανίων Παύλου Πολάκη και Γιώργου Σταθάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην πιστεύετε ούτε τον κ. Σταθάκη, ούτε τον κ. Πολάκη, ούτε όλους αυτούς που κλαυθμυρίζουν την ώρα που ξεπουλούν τη χώρα μας. Μην πιστεύετε κανέναν από αυτούς που σας λένε ότι δεν έχετε επιλογή. Η επιλογή είναι μία, η επιλογή είναι η ελευθερία».


Η πρώην πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε «ψεύτες, κλέφτες και υποκριτές» τα μέλη της κυβέρνησης καθώς, όπως υποστήριξε, ήταν κατά των ιδιωτικοποιήσεων της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ και των λιμανιών, ενώ τώρα προσυπογράφουν το ξεπούλημα της χώρας.
Όπως αποδεικνύεται, κάποιοι παλεύαμε για τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα και της δημόσιας ιδιοκτησίας όλων αυτών των πολύτιμων, ανεκτίμητων περιουσιακών στοιχείων και άλλοι άλλα έλεγαν και άλλα εννοούσαν.
Οι ίδιο οι οποίοι έλεγαν ότι το ΤΑΙΠΕΔ είναι εκτροφείο σκανδάλων, οι ίδιοι υπέγραψαν την σκανδαλώδη σύμβαση με την Fraport... Οι ίδιο οι οποίοι έλεγαν οτι δεν θα ξεπουληθεί η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ υπογράφουν για το ξεπούλημά τους, υπογράφουν κλαίγοντας δήθεν για το ξεπούλημα των λιμανιών, της ΔΕΗ το ξεπουλημα συνολικά της χώρας. 
Είναι ξεκάθαρο πως μιλάμε για κλέφτες, για ψεύτες για υποκριτές που καμία σχέση δεν έχουν με την αριστερά.

Οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά και μέρος της ομιλίας της στην εκδήλωση:



ΠΗΓΗ: efsyn.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.