Thursday, December 21, 2017

Συνάντηση του Υφυπουργού ΑΑΤ Β. Κόκκαλη με το Προεδρείο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Καπνού

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειος Κόκκαλης συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, με το Προεδρείο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Καπνού. 
Από πλευράς Διεπαγγελματικής παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Μελενεκλής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Νικόλαος Τζούμας, ο νομικός σύμβουλος των καπνοπαραγωγών κ. Ιωσήφ Καραδέδος, και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΔΟΑΚ.


Επίκεντρο της σημερινής συνάντησης υπήρξε η ενημέρωση του Υφυπουργού για τις πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά τα καπνά εσοδείας 2016, που παραμένουν απλήρωτα στα χέρια των παραγωγών. Συγκεκριμένα, έγινε συζήτηση για την πρόσφατη τελική συμφωνία των παραγωγών με 4 από τις μεταποιητικές επιχειρήσεις (ΚΑΒΕΞ-Νίκος Γλεούδης, Μισσιριάν, Ναξιάδης και ΣΕΚΕ) όπου απορροφάται το σύνολο της ποσότητας των καπνών κυριότητας των καπνοπαραγωγών εσοδείας 2016. Επίσης, ο κ. Κόκκαλης ενημερώθηκε από τον νομικό σύμβουλο των καπνοπαραγωγών, για τις νομικές εξελίξεις και την πορεία της υπόθεσης.
Από την πλευρά του ο Υφυπουργός, ευχαρίστησε τις μεταποιητικές επιχειρήσεις για το ενδιαφέρον τους να αγοράσουν το σύνολο των καπνών και δεσμεύτηκε να παρακολουθεί τις νομικές εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα ώστε να επιτευχθεί η κατά το δυνατόν συντομότερη πληρωμή των παραγωγών.
Κλείνοντας τα μέλη του Προεδρείου εξέφρασαν ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Υφυπουργό για το ενδιαφέρον του και τις πρωτοβουλίες για την επίλυση του όλου θέματος.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.