Thursday, December 21, 2017

Δήλωση Κ. Καραμανλή αναφορικά με την απόφαση του Ευρ. Δικαστηρίου για την Uber και τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Από την πρώτη στιγμή η Νέα Δημοκρατία επισήμανε ότι οι εταιρείες Uber και Beat είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Η πρώτη χρησιμοποιεί και μη επαγγελματίες οδηγούς, ενώ με την δεύτερη συνεργάζονται αποκλειστικά επαγγελματίες οδηγοί ταξί και μάλιστα πάρα πολλοί. Αυτό ακριβώς αναφέρει και η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
        Ας αφήσει, λοιπόν, η κυβέρνηση τα περί δήθεν δικαίωσής της και αντί να προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο, ας φροντίσει έστω και τώρα, να βοηθήσει τη μεγάλη υγιή πλειονότητα των επαγγελματιών οδηγών ταξί να προσφέρουν στους πολίτες τις ποιοτικές υπηρεσίες που αξίζουν.
Οι πολίτες απαιτούν από τους πολιτικούς να λύνουν τα προβλήματά τους, όχι να κομπάζουν για ανύπαρκτες δικαιώσεις τους, ούτε να διαστρεβλώνουν τις θέσεις των αντιπάλων τους».

Υ.Γ. Η θέση της Νέας Δημοκρατίας για την Uber παραμένει η αρχική της. Οτι θα πρέπει να ισχύσει ό,τι και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες (βλ. συνημμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κ. Καραμανλή στα Παραπολιτικά FM στις 29/9/2017). Ηδη από τότε είχαμε συστήσει στην κυβέρνηση να αναμένει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Εδώ θα βρείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κ. Καραμανλή στα Παραπολιτικά FM στις 29/9/2017.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.