Saturday, December 30, 2017

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς 3 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 2 κιλά κάνναβης
Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 25χρονος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί
Συνελήφθησαν χθες (29 Δεκεμβρίου 2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 28 και 33 ετών και μία 22χρονη υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.


Ειδικότερα, μετά από έρευνα των αστυνομικών αρχικά εντοπίστηκε ο 25χρονος να διαθέτει στον 33χρονο ποσότητα κάνναβης βάρους 54 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.
Επίσης επιχείρησε να διαθέσει ποσότητα κάνναβης στον 28χρονο και αντιλαμβανόμενοι την αστυνομική παρουσία αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο ο 28χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ ο 25χρονος διέφυγε και αναζητείται.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου που διέμενε με την 22χρονη σύζυγο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης 1 κιλού και 890 γραμμαρίων,
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • 6 κινητά τηλέφωνα και 8 κάρτες sim .
Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα που επέβαινε ο 33χρονος, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.