Thursday, June 6, 2019

Μήνυμα της Όλγας Φυταγκουρίδου για τις Πανελλαδικές


Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Νέοι ορίζοντες» για την Σιντική, κα Όλγα Φυταγκουρίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα ξεκίνησε ο "Γολγοθάς" των πανελλαδικών εξετάσεων. Μια δύσκολη, απαιτητική και συνάμα γόνιμη περίοδος για τους μαθητές που αγωνίζονται και βάζουν υποθήκη για το μέλλον...Να θυμούνται, πως η ζωή τους θα είναι γεμάτη από τέτοιου ειδους δοκιμασίες από τις οποίες, ανεξάρτητα από την έκβασή τους, θα βγαίνουν πάντα πιο δυνατοί και ώριμοι. Καλή επιτυχία σε όλους και υπομονή στις οικογένειές τους που δοκιμάζονται κι αυτές!! Εύχομαι όμως, ιδιαίτερα, καλή επιτυχία στα δικά μου παιδιά, τους μαθητές μου των ετών 2011-2013 στο Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης! Αγαπημένα μου παιδιά, εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου,να είστε γερά, ευτυχισμένα, να πετύχετε στους στόχους τους, να ευτυχήσετε στο ταξίδι της ζωής σας!! Καλή επιτυχία !!»



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.