Monday, June 10, 2019

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ


Ο Πέτρος Κιοσσές αναπαύεται από εχθές, 9-6-2019, στη γειτονιά των αγγέλων. Λίγο μετά το πέρας του 2ου Παλλατίδειου ημιμαραθώνίου στο Σιδηρόκαστρο, ο Πέτρος Κιοσσές, 55 ετών, πρόεδρος του ΦΟΣΣ και ψυχή της διοργάνωσης, υπέστη ανακοπή αφού πρώτα τερμάτισε ως διαγονιζόμενος στον αγώνα δρόμου. Ο δραστήριος συμπολίτης μας φαίνεται ότι ήδη από την έναρξη του αγώνα είχε αισθανθεί κάποια συμπτώματα καθώς ζητούσε επίμονα την ώρα που έφτασε στο τέρμα να στείλει το μήνυμά του στους υπολοίπους γιατί , όπως μας εξομολογήθηκε "έφευγε". Τραγική ειρωνεία: ο ημιμαραθώνιος είναι αφιερωμένος στην καρδιαγγειακή υγεία και στην πρόληψη ισχαιμικών επεισοδίων. Ως ΓΡΑΦΙΔΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ευχόμαστε Καλό Παράδεισο για τον ίδιο κα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του.
Χρήστος Κατσαρός
Γραφίδα Σιντικής 

Αρχή...Και Τέλος.. Πέτρος Κιοσσές:2ος Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 6km Σιδηρόκαστρο 9.6.19 https://youtu.be/8IKo1A5vzbw

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.