Monday, June 10, 2019

Τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Λουκά τον Ιατρό οι μοτοσικλετιστές της Σιντικής στο Σιδηρόκαστρο (βίντεο – Φώτο)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Φίλων Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σιδηροκάστρου (ΣΥ.Φ.Α.MΟ.Σ) μεταφέρει την Ιερά Εικόνα του Αγίου Λουκά του Ιατρού με τα οχήματα τους στους δρόμους της πόλεως του Σιδηροκάστρου για να λάβουν και με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο την Χάριν και την Ευλογία του Αγίου.
Σήμερα το απόγευμα τελέστηκε ο εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριου στην Αγία Παρασκευή Σιδηροκάστρου.
Περισσότερα από 70 άτομα με μηχανές περιέφεραν την εικόνα του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Η πομπή ξεκίνησε γύρω στις 9:15 το βράδυ, από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σιδηροκάστρου και διέσχισε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και άφησαν από ένα γαρίφαλο στο κατάστημα του αδικοχαμένου προέδρου του ΦΟΟΣ, Πέτρου Κιοσσέ.

Περιφορά σεπτής Εικόνας Αγ. Λουκά του Ιατρού με μηχανές στο Σιδηρόκαστρο από ΣΥ.Φ.Α.ΜΟ.Σ. 10.6.19 https://youtu.be/t3mcX5O9tWo


Φωτογραφίες: 






















































1 comment:

  1. Μπράβο αιρετικέ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ.. Ετσι... Ξέχασες να τον βάλεις τον ΆΓΙΟ και σε κανένα ΧΤ 600. Μόνο σε γουρούνα τον έβαλες?? Κακώς.. Δεν πήραν σωστή ευλογία οι μηχανές έτσι.. Ανάθεμα σε ΑΙΡΕΤΙΚΈ

    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.