Friday, October 6, 2017

Κοντά στους εκθέτες της 3ης Ser-Expo ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης

Στους χώρους της 3ης Ser-Expo βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (01/10/2017) ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης.
Ο κ. Καλαϊτζίδης συνοδευόμενος από μέλη, φίλους και υποψηφίους της επιμελητηριακής παράταξης «Επιμελείς Σέρρες» περιηγήθηκε σε όλα τα stand και τα περίπτερα της Έκθεσης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Σερραίους εμπόρους, επιχειρηματίες και εκθέτες της Ser-Expo, άκουσε τις εντυπώσεις τους, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε κλάδος και μοιράστηκε μαζί τους την αγωνία τους για το αύριο του επιχειρείν στον τόπο.
Παράλληλα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης απάντησε σε ερωτήματα που τέθηκαν από Σερραίους εκθέτες αναφορικά με τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές και προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Μιλώντας ως ένας από σας, αλλά και με την κοινωνική, και επαγγελματική εμπειρία και γνώση της αγοράς σάς διαβεβαιώ ότι η επόμενη μέρα των επιμελητηριακών εκλογών θα είναι συνυφασμένη με την εξωστρέφεια. Όλο αυτό ξεκινάει από εσάς, από σας που καθημερινά δημιουργείτε, που ακατάπαυστα μοχθείτε, που έχετε εμπιστοσύνη, που είστε περήφανοι για την ποιότητα του προϊόντος, της υπηρεσίας σας και μας βγάζετε ασπροπρόσωπους όχι μόνον στην αγορά των Σερρών  αλλά και στις υψηλών προδιαγραφών αγορές των μεγάλων αστικών κέντρων».














No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.