Monday, October 9, 2017

Συνέντευξη τύπου της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κας Ζωής Κωνσταντοπούλου στην 82η ΔΕΘ 14.9.17

Του Χρήστου Κατσαρού
Τη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έδωσε Συνέντευξη Τύπου στο χώρο της ΔΕΘ (Αίθουσα D, Συγκρότημα Ν. Γερμανός), την Πέμπτη 14/9/17 στις 14:30.
«Εμείς θα απαντήσουμε στις ανάγκες όχι μόνο των ημερών αλλά των καιρών μέσα από πράξεις, όχι διαπιστώνοντας αναγκαιότητες ούτε περιγράφοντας καταστάσεις αλλά πράττοντας και αλλάζοντας τις συνθήκες και τους συσχετισμούς.»
Αυτό είπε η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, το μεσημέρι της Πέμπτης 14/9/17, σε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Ακολουθούν 4 βίντεο από την συνέντευξη τύπου της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κας Ζωής Κωνσταντοπούλου στην 82η ΔΕΘ 14.9.17

Συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην 82η  ΔΕΘ 14.9.17 Α ΜΕΡΟΣ https://youtu.be/IbKKJSqracE


Συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην 82η  ΔΕΘ 14.9.17 Β ΜΕΡΟΣ https://youtu.be/QMlb13pKZPs


Συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην 82η ΔΕΘ 14.9.17 Γ ΜΕΡΟΣ https://youtu.be/ZgNLT4t1-Uo


Συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην 82η  ΔΕΘ 14.9.17 Δ ΜΕΡΟΣ https://youtu.be/jI-eWT4HXkE



Το Σερραϊκό Θάρρος, το Θάρρος της Σιντικής και το blog Γραφίδα Σιντικής, εκπροσώπησε στην συνέντευξη τύπου ο Χρήστος Κατσαρός, με το ερώτημα: «Κυρία Πρόεδρε, πώς βλέπετε την πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα σήμερα και πότε πιστεύετε ότι μπορούμε να βγούμε από τα Μνημόνια;»
«Νομίζω ότι η σύγκρουση με το καθεστώς δεν είναι θέμα πρόγνωσης είναι θέμα πράξης. Από τα μνημόνια θα βγούμε όταν αποφασίσουμε και οργανώσουμε την σύγκρουση με το καθεστώς με όλους τους εκπρόσωπους του  και όταν εγγυηθούμε ότι αυτή η σύγκρουση θα γίνει με όρους νίκης. Και για να είμαι σαφής στο τι εννοώ σύγκρουση συστράτευση και όροι νίκης, θα πω πολύ συγκεκριμένα ότι η προδοσία του 2015 συνέβη γιατί μεταξύ εκείνων που θα έδιναν την μάχη συμπεριλαμβάνονταν σε υψηλοτάτες θέσεις πρόσωπα διαβλητά, εξωνημένα και επίορκα και αυτό είναι μια συνθήκη που δεν πρέπει να επαναληφτεί. Εμείς στην μάχη θα πάμε μόνο με καθαρούς ανθρώπους με κανέναν που έχει συμπράξει στα μνημόνια και με κανέναν που με οποιοδήποτε τρόπο έχει αποδεχτεί τον ρόλο του επιτετραμμένου ή του εκπροσώπου των ολιγαρχιών και των συμφερόντων που έχουν επικαθήσει στον σβέρκο των συμπολιτών μας.»
Η Ζώη Κωνσταντοπούλου απαντά σε επίκαιρο ερώτημα του Χρήστου Κατσαρού στην 82η ΔΕΘ 14.9.17 https://youtu.be/-GVviEgLUEw
Στη συνέχεια, η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας  επισκέφτηκε την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και αργότερα συναντήθηκε με φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος και συνομίλησε με πολλούς πολίτες.









Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής
ΤΗΛ: 6945488779
  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.