Monday, October 16, 2017

Πανσερραϊκός ΚΡΙ - ΚΡΙ: «Διπλασίασε τις νίκες του!»

Ποδαρικό «με το δεξί» έκανε και. . . τυπικά στην έδρα του η ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού ΚΡΙ-ΚΡΙ, «ζευγαρώνοντας» τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Μετά τη νίκη επί του ΑΟΣ την προηγούμενη εβδομάδα στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, στη δεύτερη αγωνιστική τα «λιοντάρια» υποδέχθηκαν την ομάδα της Προσοτσάνης της οποίας επιβλήθηκαν εύκολα με σκορ 77-52!

Ο προπονητής της ομάδας Φ. Κοκολιός δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα: «Η ομάδα της Δράμας, χαρακτηρίζεται από το δυναμικό της παιχνίδι τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, έχοντας όμως μικρό roster στη διάθεσή της. Γνωρίζοντας αυτά τα στοιχεία ετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα. Έχοντας ως προτεραιότητα τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των μικρότερων ηλικιακά και λιγότερο έμπειρων αθλητών μας, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του παιχνιδιού, και ασκώντας πίεση στην άμυνα
καταφέραμε να χτίσουμε μια διαφορά ασφαλείας πάνω από τους δέκα πόντους από τη δεύτερη περίοδο και μετά. Οι νεαροί αθλητές μας δικαίωσαν με την απόδοση τους το προπονητικό επιτελείο για την επιλογή τους! Περιμένουμε βέβαια αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με ακόμη μεγαλύτερη ένταση».

MVP: Χρήστος Γρίψιος (14 πόντοι)
Δεκάλεπτα: 19-15, 41-27 (ημ.), 54-35, 77-52
Πανσερραϊκός (Κοκολιός): Πλατνάρης 3(1), Γεωργιανός 12(2), Ιακωβίδης 12(1), Αποστολίδης 2,Τσιαντής 2,Κοπιλης 5(1),Φραγκούλης 9(1), Χατζηστεφάνου, Τσανάκας, Παρχαρίδης 14(2), Σταματόπουλος 6, Γρίψιος 14
       «Μια πόλη, ένας νομός…Πανσερραϊκός!»


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.