Sunday, October 8, 2017

Από το Μπουένος Αϊρες στις Σέρρες

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, η καρδιά του Αργεντίνικου Τανγκό για τη Β. Ελλάδα θα χτυπά στις Σέρρες. Στο BANE CLUB Εξοχών 55, στην Αγίων Αναργύρων κοιλάδας των Σερρών.
Συναυλία με μιλόγκα. Η Orquesta Tipica Andariega από το Buenos Aires της Αργεντινής στα πλαίσια της περιοδείας της στην Ευρώπη, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιήσει συναυλία με μιλόγκα στην πόλη των Σερρών. Είναι η μεγαλύτερη συναυλία Αργεντίνικου Τανγκό που έγινε ποτέ στην Πόλη μας και τη Β. Ελλάδα, από τη γέννησή του, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα στο Rio De La Plata (τον ποταμό του ασημιού), το Μπουένος Αϊρες και το Μοντεβιδέο, τις πρωτεύουσες της Αργεντινής και της Ουρουγουάης!
Το βράδυ της Κυριακής επίσης, 22 Οκτωβρίου 2017, Ωρα 20:00, στον απόηχο της συναυλίας με μιλόγκα, διοργανώνουμε μια Μιλόγκα προς τιμήν της Orquesta Tipica Andariega από το Buenos Aires, στο Kouzina BAR στην καρδιά της πόλης των Σερρών (Κ. Καραμανλή 1 | Πλατεία Ελευθερίας)
Στις μουσικές επιλογές των Tantas οι εκλεκτοί TDjs Παναγιώτης Σαχίδης (Tango Bar | Tesalonica) και ο Γιάννης Δάφνης (Tango FeXanthis).
Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, η καρδιά του Αργεντίνικου Τανγκό για τη Β. Ελλάδα (και όχι μόνο), θα χτυπά στις Σέρρες!


ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ | Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!
Το Αργεντίνικο Τανγκό ειναι η συνεισφορά της Αργεντινής στον Παγκόσμιο Πολιτισμό και γι'αυτό το λόγο, το έτος το 2009, συμπεριλήφθηκε στη λίστα της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO! 

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ ΤΑΝΓΚΟ! 
Αγαπάς το Αργεντίνικο Τανγκό; Είσαι ιδιοκτήτης, ιδρυτής ή υπεύθυνος ομάδας, Συλλόγου ή Σχολής; Είσαι επαγγελματίας δάσκαλος ή ερασιστέχνης; Είστε χορευτικό ζευγάρι; Είσαι φίλος της τέχνης και της μουσικής; Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε στη μεγαλύτερη γιορτή του Αργεντίνικου Τανγκό που έγινε ποτέ στην Πόλη μας και τη Β. Ελλάδα. Ενα Σαββατοκύριακο γιορτής του Τάνγκο και της μουσικής, με συναυλία και μιλόγκα, χορογραφίες, εργαστήρι μουσικότητας και ιστορίας του αυθεντικού Αργεντίνικου Τάνγκο. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 | BANE CLUB
20:00 - 20:50 Προσέλευση (Παρακαλείσθε όπως προσέρχεστε αν είναι δυνατόν στο χώρο της συναυλίας από 20:00 έως 20:50 για να διευκολύνετε την προσέλευση). 
21:00 - 21:15 Καλωσόρισμα. Ευχαριστήριο προς τους χορηγούς.
21:15 - 22:00 Συναυλία με Μιλόγκα με την Orquesta Tipica Andariega.
22:00 - 22:30 Παρουσίαση χορογραφιών από Σχολές Χορού και Συλλόγους | στην κονσόλα ο TDj Yiannis Dafnis.
22:30 - 23:15 Συναυλία με Μιλόγκα με την Orquesta Tipica Andariega.
23:15 - 01:00 Milonga με τον TDj Yiannis Dafnis.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 | Ωρα 20:00 | Kouzina BAR
Μιλόγκα προς τιμήν της Orquesta Tipica Andariega από το Buenos Aires με τους εκλεκτούς TDjs Παναγιώτη Σαχίδη (Tango Bar | Tesalonica) και Γιάννη Δάφνη (Tango FeXanthis). 

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 
Αναλυτικές πληροφορίες τόσο για την εκδήλωση και για το πρόγραμμα θα βρείτε στον οδηγό της εκδήλωσης "Από το Μπουένος Αϊρες στις Σέρρες". Σε περίπτωση που δεν τον έχετε λάβει, ενημερώστε μας, για να σας τον αποστείλουμε ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά.

LA ORQUESTA TIPICA ANDARIEGA
Η Orquesta Tipica Andariega δημιουργήθηκε στο Μπουένος Άιρες τον Σεπτέμβριο του 2009, με την ιδέα να δημιουργήσει ένα νέο χορευτικό Tango που να βασίζεται σε γερά θεμέλια του κλασικού Tango.
Η ορχήστρα έχει ένα ρεπερτόριο «Milonguero Bien» – όπως λέμε στα ισπανικά – που σημαίνει ότι είναι ένα μουσικό ρεπερτόριο στενά συνδεδεμένο με τη Milonga, ιδανικό για χορό! Είναι ένας συνδυασμός μεταξύ των νέων ρυθμών από τα πιο δημοφιλή Tανγκό, Βαλς, Milongas και νέες συνθέσεις Τανγκό, που διατηρούν το ρυθμικό και χορευτικό πνεύμα του σαράντα, προσθέτοντας ταυτόχρονα την ενέργεια της νέας τάσης Τάνγκο του 2000.

ΜΕΛΗ |MIEMBROS
Luigi Coviello - CONTRABAJO Y DIRECCIÓN - Matias Gonzalez - PIANO - Roberto Vassallo, Stine Engen, Yanina Corvalan - BANDONEÓN - Maia Prieto, María Bice Gambandé, Tomas Quindi - VIOLIN.

ΙΣΤΟΡΙΑ | HISTORIA
Η Orquesta Tipica Andariega έχει ηχογραφήσει τρία CDS «Pertenencia» (2011), «Andiamo» (2014) και «Balliamo» (2017) και έκανε τέσσερις περιοδείες στην Ευρώπη το 2012, 2013, 2014, και 2015 κατά τη διάρκεια των οποίων επισκέφθηκε πολλές χώρες: Δανία, Ιταλία, Ελβετία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία και τη Γαλλία. Η ορχήστρα έκανε επίσης ταξίδια στη Χιλή (Φεστιβάλ Valparatango 2014) και έπαιξε σε διάφορα μέρη της Αργεντινής (Ροζάριο, Salto και Venado Tuerto).
Η ορχήστρα εκτελεί συνεχώς διαφορετικές συναυλίες στους πιο αγαπημένους χώρους τέχνης, πολιτισμού και κουλτούρας του Αργεντίνικου Τανγκό στο Μπουένος Άιρες, μεταξύ αυτών: Festival Internacional de Tango en Buenos Aires, La Viruta, CC, Torquato Tasso, La Confitería Ideal, Milonga Parakultural – Salón Canning, Festival de Vendimia en Buenos Aires, Festival Independiente de Tango en Μπουένος Άιρες και το Teatro Orlando Goñi.
Αυτό τον καιρό η ορχήστρα παίζει σε διάφορους χώρους πολιτισμού και κουλτούρας του Buenos Aires, ενώ προετοιμάζεται για μια ακόμα περιοδεία στην Ευρώπη, το φθινόπωρο του 2017. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας της και συγκεκριμένα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 θα δώσει συναυλία και στις Σέρρες για όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

TDj YIANNIS DAFNIS
Στην κονσόλα, ενδιάμεσα και μετά το τέλος της συναυλίας της Orquesta Tipica Andariega, τις επιλογές των μουσικών κομματιών των tantas θα επιμελείται o Yiannis Dafnis, ένας TDj, που φροντίζει να χτίζει τη διάθεση των Milongas ταξιδεύοντας τους χορευτές όλο και βαθύτερα στην μουσική. Όντας ο ίδιος χορευτής Tango και με την εμπειρία της επιλογής της μουσικής σε διαφορετικού τύπου Milongas (βραδινές ή απογευματινές, μικρές ή μεγάλες) αλλά και Practicas Tango, διαθέτει την γνώση και την ικανότητα να προσαρμόζει το πρόγραμμα σε κάθε περίσταση.
Στο πρόγραμμά του στοχεύει στην ικανοποίηση των χορευτών και κύριος σκοπός του είναι να τους κρατήσει ενεργούς καθ ’όλη την διάρκεια των Milongas.

BANE CLUB → Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΜΕ ΜΙΛΟΓΚΑ
Ο όρος του CLUB πήρε σάρκα και οστά στην καρδιά της κοιλάδας των Σερρών. Κάτι το οποίο έλειπε για χρόνια από την Πόλη, μπήκε δυναμικά στον χώρο της καλοκαιρινής νυχτερινής διασκέδασης, για να προσφέρει θέαμα, αξέχαστες βραδιές, αλλά και συναυλίες με μεγάλα ονόματα της Eλληνικής μουσικής σκηνής. 
Tώρα είναι έτοιμο να υποδεχθεί για πρώτη φορά και το Αργεντίνικο Τανγκό, σε μια βραδιά ξεχωριστή και διαφορετική. 
Ενας ξεχωριστός χώρος που σίγουρα θα αγαπήσετε. Στο κέντρο του Club υπάρχει μεγάλη ξύλινη πίστα 75 τ.μ. για να χορέψετε, με θέα την Orquesta Tipica Andariega, η οποία θα είναι αναπτυγμένη στην εξέδρα των συναυλιών.
Θα μπορείτε επίσης να παραγγείλετε το ποτό της αρεσκείας σας σε ένα από τα τέσσερα Μπαρ που υπάρχουν εντός του Club και να απολαύσετε παράλληλα το μενού της βραδιάς από τα Catering, τα οποία για τη διευκόλυνσή σας θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία μέσα στο χώρο. 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Νικόλας Βεργίδης | Ηθοποιός-Σκηνοθέτης

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ | ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Γενική είσοδος με ποτό και μενού 20€. Εισιτήρια προπωλούνται.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ | ORGANIZER | ORGANIZATOR
Ζείδωρος | Διατροφή Οικολογία και Πολιτισμός
Εξοχών 1 | Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων | Σέρρες | Ελλάδα
Tel. + 30 23210 22068 | Fax. +30 23210 27737 | Mob. +30 6993 607802

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ | CO-ORGANIZER | CO-ORGANIZATOR
Κρητική Αδελφότητα Ν. Σερρών "Το Αρκάδι"
Ν. Νικολάου και Εφόρων Γωνία | Σέρρες 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για πληροφορίες, υποστήριξη, χορηγίες, συμμετοχές με χορογραφίες, εισιτήρια, επικοινωνήσετε μαζί μας από 9 π.μ. έως 9 μ.μ. συνεχώς, καθημερινά και Σαββατοκύριακο. Ζείδωρος. 

Με την υποστήριξη της Π.Ε Σερρών | Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 

Υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Ελλάδα.
Bajo el auspicio de la Embajada de Argentina en Grecia.

ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ
www.zeidoros.com/orquesta-tipica-andariega/
www.andariegatango.com.ar/

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.