Friday, October 6, 2017

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Στάση» . . . στη Δράμα!

Προημιτελικός Κυπέλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2017-2018

«Στάση» . . . στη Δράμα!                                              

Η νικηφόρα πορεία του Πανσερραϊκού στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, «Τάσος Χαραλαμπίδης», σταμάτησε στη Δράμα, όπου, μετά την ήττα από τον Κ.Α.Ο.Δ. με σκορ 73-59, ήρθε ο αποκλεισμός από το Final-4 της διοργάνωσης.

Η νεοσύστατη ομάδα των «λιονταριών» έπαιξε ουσιαστικά το πρώτο της επίσημο, εκτός έδρας, παιχνίδι της για φέτος, απέναντι σε έναν πολύ έμπειρο και καλό αντίπαλο, που έχει τους ίδιους στόχους.

Ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση, χωρίς την απαραίτητη συγκέντρωση στην άμυνα, και όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Φώτης Κοκολιός, «το παιχνίδι χάθηκε ουσιαστικά από την αδυναμία μας να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να κάνουν δεύτερες και τρίτες προσπάθειες. Τα block out δε λειτούργησαν στο βαθμό που έπρεπε πλην του τρίτου δεκαλέπτου, όπου κάπως ισορροπήσαμε την κατάσταση. Παρόλα αυτά προσπαθούμε δίνοντας έμφαση στα λάθη που εντοπίσαμε, ώστε στο μέτρο του δυνατού να μην επαναληφθούν. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι αυτό και ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο για ένα ακόμη ντέρμπυ με την ομάδα του Α.Ο.Σ.».

Με δεδομένη την απουσία των 2 «ψηλών» (Χατζηανδρέου με σοβαρό τραυματισμό στον ώμο από το προηγούμενο παιχνίδι και Κηπουρού που είναι ακόμη ανέτοιμος) απαιτούνταν μεγαλύτερη προσπάθεια και αποφασιστικότητα από όλους τους υπόλοιπους παίκτες των «κόκκινων», οι οποίοι βέβαια, εκτός από τα αμυντικά ριμπάουντ, «έχασαν και το μυαλό τους» από τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα των δυο Δραμινών διαιτητών, ιδιαιτέρως στο 2ο ημίχρονο, που προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό σε όλη την ομάδα.
Τα δεκάλεπτα: 20-18, 36-30(16-12), 52-41(16-11), 73-59(21-18).
ΚΑΟΔ (Γρηγοριάδης): Τούπας 5(1),Μανιωτής 21(3),Γιάγκου 3(1), Παπαδόπουλος 4,Γιεδίκης, Αμπελακιώτης 8,Τοσουνίδης 6,Ταχυρίδης 8,Μποβασιάνος 18(1),Τσαμπράς.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Κοκολιός): Αποστολίδης 2,Ιακωβίδης 14(3),Γεωργιανός 6,Πλατνάρης,
Φραγκούλης 3,Κοπίλης,Τσανάκας 3(1),Χατζηστεφάνου 10(1),Παρχαρίδης 16(3),Σταματόπουλος 3,
Γρίψιος.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.