Monday, October 9, 2017

‘’ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ’’ – Αnuga 2017, Καμία πλέον χαμένη ευκαιρία για το Νομό Σερρών

Η Anuga είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών και αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο.
Στην τελευταία έκθεση του 2015 η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα προβάλλοντας τον σημαντικό ρόλο που συνεχίζει να κατέχει ο κλάδος των τροφίμων στη χώρα.
Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια μέσα στις 10 μεγαλύτερες συμμετοχές  στην Anuga, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και το 2015 με 270 εκθέτες και τον αριθμό των επισκεπτών να αγγίζει τους 3.000! Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 7.000 εκθέτες από 108 χώρες ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 160.000.
Με αφορμή την παραπάνω έκθεση που αποτελεί, ένα παγκόσμιο γεγονός για τον κάθε κλάδο, παρουσιάζοντας πολυάριθμα προϊόντα και που λαμβάνει χώρα έως τις 11/10/2017 στην Κολωνία, ο επικεφαλής του συνδυασμού ‘’ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ’’ κος Βασίλης Καλαϊτζίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
Η Anuga είναι η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο , παλαιότερα το επιμελητήριο συμμετείχε με επιτυχία στην συγκεκριμένη έκθεση, όμως δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει παρουσία …
Η εξωστρέφεια και η ανάπτυξη σε ένα τόπο δεν έρχεται από μόνη της , θέλει σωστές στοχευμένες κινήσεις και οι αγορές του εξωτερικού αποτελούν μονόδρομο για κάτι τέτοιο μέσω των εξαγωγών, κατόπιν τούτου η συμμετοχή μας Κρίνεται απαραίτητη .

Στην επόμενη Anuga το επιμελητήριο και οι Σέρρες θα είναι εκεί !!!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.