Saturday, June 8, 2019

Άρθρο της Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ (07/06/2019)


«Η Βουλή και ο λαός αξίζουν πολλά περισσότερα»

Όσα γίνονται στη Βουλή αυτές τις μέρες δείχνουν πιο καθαρά από ποτέ το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης που, μετά από τέσσερα χρόνια ξεπουλήματος της πατρίδας μας και διάλυσης του κοινωνικού ιστού, καταλήγει στις τελευταίες μέρες της να παραγράφει εγκλήματα διαφθοράς, να μειώνει ποινές για ανθρωποκτονίες κατά συρροή, όπως στο Μάτι και τη Μάνδρα, να φέρνει σωρηδόν τροπολογίες της τελευταίας στιγμής, και να διορίζει συγγενείς και φίλους.


Η ίδια κυβέρνηση παραδέχεται ότι παραβίασε τους κανόνες της ηθικής και της αξιοκρατίας, δηλώνει αμετανόητη για την αδιαφάνεια, την παρεοκρατία και την φαυλοκρατία και συνεχίζει ακάθεκτη να «τακτοποιεί» ντροπιαστικά τους δικούς της, μπροστά στα μάτια ολόκληρης της κοινωνίας. Με μόνο πρόσχημα ότι «τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι»

Το να φεύγεις από την εξουσία τόσο ατιμωτικά είναι το απώτατο σημείο της κατάπτωσης, πρωτοφανές στα χρονικά της πατρίδας μας.

Η Βουλή και, κυρίως, ο λαός μας αξίζουν πολλά περισσότερα!

Αξίζουν διαφάνεια, αξιοκρατία, πραγματική δουλειά, με πλαίσιο, κανόνες και αποτέλεσμα, για το καλό της χώρας και της κοινωνίας.

Αξίζουν αλήθεια, δημοκρατία, δικαιοσύνη, που τόσο έλειψαν τα τελευταία χρόνια. Αξίζουν σεβασμό στα δικαιώματα και στον μόχθο των άλλων. Αξίζουν όλα αυτά για τα οποία αξίζει κανείς να παλέψει.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.