Saturday, October 26, 2019

Δράσεις του Γυμνασίου Λιβαδιάς Σιντικής στην 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (Video)

Δηλώσεις της Διευθύντριας του Γυμνασίου Λιβαδιάς Σιντικής, κας Χρυσάνθης Παλάζη, Φιλολόγου Δρ. Παιδαγωγικής, για την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (27-9-2019), ομοσπονδιακού προπονητή Badminton κ. Αλεξάνδρου Καντζόγλου και του γυμναστή κ. Κώστα Σιδηροπούλου, στην Γραφίδα Σιντικής - ΤΗΛΕ Επιλογές και στον αρθρογράφο κ. Χρήστο Κατσαρό, στο Γυμνάσιο της Λιβαδιάς Σερρών, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.
Γιορτάστηκε η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Γυμνάσιο Λιβαδιάς Σιντικής 27.09.2019 https://youtu.be/WaDbD7Y8Mbs

Χρυσάνθη Παλάζη:


«6η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού στο Γυμνάσιο Λιβαδιάς. Με τη βοήθεια του άξιου συναδέρφου μου Κώστα Σιδηρόπουλου Sintiki Kostas, υλοποιήσαμε την ιδέα να φέρουμε τα παιδιά σε επαφή με το άθλημα του badminton (αντιπτέριση). Ο κ. Αλέξανδρος Καντζόγλου, προπονητής στον Σύλλογο Πλάτων, μας έκανε την τιμή να έρθει στο σχολείο και να διδάξει στα παιδιά αυτό το υπέροχο άθλημα. Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος του κ. Καντζόγλου, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κυριαρχεί στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του badminton μικρών ηλικιών αλλά και να εκπροσωπεί την Ελληνική αντιπτέριση σε Πανευρωπαϊκές διοργανώσεις.»





















No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.