Saturday, October 26, 2019

Λευτέρης Αβραμάκης: Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό και η πίστη στην ελευθερία και τη δημοκρατία, είναι οι διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού


Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αβραμάκης, με αφορμή την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου δήλωσε:
«Η 28η Οκτωβρίου τιμάται στη χώρα μας ως μια εθνική εορτή όπου η πίστη για την ελευθερία και τη δημοκρατία νίκησε τον φασισμό. Στα ελληνοαλβανικά σύνορα και λίγους μήνες αργότερα εδώ στο οχυρό του Ρούπελ γράφτηκαν μερικές από τις ενδοξότερες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μας. Η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και όταν όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον μας. Όπως ομολογούν όλοι η αντίσταση της Ελλάδας ήταν καθοριστική για την τελική έκβαση του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Σήμερα, απέναντι σε νέες προκλήσεις στέλνουμε το μήνυμα, ότι είμαστε και ενωμένοι και δυνατοί γιατί γνωρίζουμε καλά στις κρίσιμες στιγμές να προτάσσουμε όλα αυτά που μας ενώνουν. Ο αγώνας για την ελευθερία και τη δημοκρατία δεν σταματάει ποτέ». 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.