Friday, October 25, 2019

Ο Λευτέρης Αβραμάκης στην εκπομπή Western του Kontra Channel


Λευτέρης Αβραμάκης: Η Τουρκία ασκεί αναθεωρητική πολιτική ξεκινώντας από τη Συρία. Η Ελλάδα οφείλει να απαιτήσει την ενεργοποίηση των κυρώσεων σε βάρος της. Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει και όχι απλώς να παρακολουθεί τις εξελίξεις σαν να μην μας αφορούν.
Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αβραμάκης, συμμετείχε στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου Western του Kontra Channel. Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι:

«Η Τουρκία και ο Ερντογάν ακολουθούν μια αναθεωρητική πολιτική. Η αποχώρηση της Αμερικής και η αμηχανία που επιδεικνύει μεταξύ άλλων και η Ευρωπαϊκή Ένωση απέναντι στην στρατιωτική εισβολή στη Συρία, απέναντι στην παράνομη κατάληψη στην ΑΟΖ της Κύπρου και απέναντι στις καθημερινές παραβιάσεις τους εναέριου χώρου και του διεθνούς δικαίου στην περιοχή του Αιγαίου δεν πρέπει να περάσουν αναπάντητες. Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να εφαρμοστούν οι κυρώσεις που έχουν προαναγγελθεί. Δεν πρέπει να θεωρεί κανείς ούτε ο Ερντογάν ότι θα μπορεί να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο χωρίς καμία επίπτωση».


Στο ζήτημα της Novartis και όσων έχουν αποκαλυφθεί από το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης ο βουλευτής Σερρών τόνισε:
«Στην περίπτωση των σκανδάλων με τις φαρμακοβιομηχανίες έχουμε την αποκάλυψη μιας κυνικής ομολογίας του κυρίου Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης ότι μπορεί η Novartis να χρημάτιζε γιατρούς και πολιτικούς αλλά τα φάρμακά της σώζουν ζωές, μια δήλωση που δεν έχει απασχολήσει καθόλου τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης. Το σκάνδαλο των φαρμάκων είναι υπαρκτό, η φαρμακευτική δαπάνη εκτοξεύτηκε στην Ελλάδα μέσω παράνομων πρακτικών και κάποιοι θέλουν αυτό να ξεχαστεί. Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για αυτή την πραγματικότητα που πλήρωσε ο ελληνικός λαός και αναζητούνται τυχόν ποινικές ευθύνες και πολιτικών προσώπων». 
Η τοποθέτηση του Λευτέρη Αβράμακη, προκάλεσε την τηλεφωνική παρέμβαση του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά την ευχέρειά του να παίρνει διαζύγιο από την λογική όταν τα πραγματικά γεγονότα έρχονται σε σύγκρουση με το αφήγημα που κάθε φορά θέλει να παρουσιάσει. 

Ο Λευτέρης Αβραμάκης στο kontra channel και την εκπομπή Western με τον Π. Παναγιωτόπουλο 22.10.19 https://youtu.be/aKeIZlnK1vw




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.