Wednesday, October 23, 2019

Κοιτάμε Μπροστά: Εμπροσθοφυλακή της οπισθοδρόμησης ο Σ. Σιμόπουλος


«Ξαναχτύπησε» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος και αυτή τη φορά στο στόχαστρο του βρέθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης. 
Λειτουργώντας ως εμπροσθοφυλακή της οπισθοδρόμησης και του συντηρητισμού ο κύριος Σιμόπουλος, «κουνώντας το δάχτυλο» στην Περιφέρεια που τολμά και φέρνει καλλιτέχνες που δεν ταυτίζονται ιδεολογικά με τη ΝΔ, ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι δεν θα μας κάνει την τιμή να παρευρεθεί στη συναυλία που διοργανώνει απόψε το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής, το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το Σταμάτη Κραουνάκη και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Να θυμίσουμε ότι ο κύριος Σιμόπουλος είναι εκ των πρωταγωνιστών της λύσης της απόσπασης των αρχαιοτήτων του σταθμού της Βενιζέλου και είναι αυτός που με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων δήλωνε στις 18/2/2013 πως μετρό και αρχαία δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν.
Χαιρετίζουμε τη δημόσια τοποθέτηση – απάντηση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και δηλώνουμε πως με κάθε μέσο θα προστατέψουμε την ελευθερία της έκφρασης και θα αναδείξουμε τον πολιτιστικό πλουραλισμό που πρέπει να αντανακλά την πολυμορφία μέσα στο κοινωνικό σύνολο. 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.