Tuesday, October 15, 2019

Α.Ε. Σερρών: ‘Ηττα για τους «γαλάζιους» παίδες


Πρωτάθλημα Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 
‘Ηττα για τους «γαλάζιους» παίδες
ΑΕΣ – Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα: 40-54

         Την ήττα γνώρισαν οι «γαλάζιοι» παίδες στο παιχνίδι που έλαβε χώρα χθες Κυριακή στο κλειστό της Ομόνοιας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 
        Πιο συγκεκριμένα, η παιδική ομάδα της ΑΕΣ αντιμετώπισε την Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα, η οποία κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 40-54.


        Αγωνιστικά, το ξεκίνημα ήταν νωθρό για την ομάδα μας αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με διαφορά 9 πόντων (8-17 1η περίοδος). Στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, οι «γαλάζιοι» παίδες βρήκαν ρυθμό μειώνοντας τη διαφορά στους 4 και 3 πόντους αντίστοιχα (18-22 και 34-37 αντίστοιχα). Ωστόσο, τα χαμένα lay up και η αστοχία στις βολές «στοίχισαν» από την ομάδα μας την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι οδηγώντας στο τελικό 40-54. 
     Συγχαρητήρια στους αθλητές που αγωνίστηκαν! Ευχόμαστε στην ομάδα της Αθλητικής Ακαδημίας Λευκώνα καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος          !
      Ευχαριστούμε θερμά  την γιατρό του αγώνα παιδίατρο κ. Μεσιτίδου Βάσω.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαρνάκας - Αλευράς
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (επιμέρους) 8-17, 10-05, 16-15, 06-17 (40-54 τελ.)
ΑΕΣ (Οικονόμου): Καϊμακάμης, Λάτσιος, Μαγγενάκης Γ., Μαγγενάκης Κ., Μάνδραλης, Μίχος, Ρήγας, Σαρρής, Σιάκκας, Σκαπης, Τρυφηνόπουλος, Τσέλιος, Πεχλιβανίδης, Χατζηπασχάλης





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.