Monday, October 14, 2019

Τα τραγελαφικά συμβάντα στον Δήμο Σιντικής συνεχίζονται

Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΝΤΙΚΗ», κα Όλγα Φυταγκουρίδου, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:
«Γενικός Γραμματέας του Δήμου που η θητεία του είχε λήξει την 31η Αυγούστου, καθόταν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου στη 1 Σεπτεμβρίου και κατηύθηνε διαδικασίες ενώ ήταν απλός πολίτης.... Η θητεία του ανανεώθηκε στις 5/9/2019 και μέχρι σήμερα η απόφαση δεν είχε αναρτηθεί στον ιστότοπο της Διαύγεια... Αναρτήθηκε σήμερα 14 Οκτωβρίου 39 ημέρες μετά!! 3 από τους ειδικούς συνεργάτες ανανέωσαν τη θητεία τους με απόφαση Δημάρχου πριν από 40 ημέρες(!) - η απόφαση αναρτήθηκε σήμερα, αλλά όχι (ακόμα) ο ειδικός συνεργάτης που μας «έκανε μάθημα» στην παραπάνω συνεδρίαση.... Δημοτικοί Σύμβουλοι που ορκίζονται και ξανά ορκίζονται και υπογράφουν σε δυο πρωτόκολλα ορκωμοσίας «εκ παραδρομής».... Μήπως είναι πολλά; Λέω μήπως....»




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.