Tuesday, October 15, 2019

Δήμος Καλαμάτας: Εκπίπτουν από το αξίωμά τους δύο Κοινοτικοί Σύμβουλοι


Εκπίπτουν από το αξίωμά του Συμβούλου Κοινότητας Αιθαίας του Δήμου Καλαμάτας ο Λεωνίδας Δικαίος και από το αξίωμά του Συμβούλου Κοινότητας Αριοχωρίου ο Ξενοφώντας Κοντόπουλος επειδή μέχρι και την 21η Αυγούστου δεν είχαν αποποιηθεί την εκλογή τους και δεν έδωσαν όρκο, σύμφωνα με Απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου.
Ειδικότερα:


Α) Εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμά του Συμβούλου Κοινότητας Αιθαίας του Δήμου Καλαμάτας ο Δικαίος Λεωνίδας του Κωνσταντίνου, επειδή μέχρι και την 21η Αυγούστου δεν είχε αποποιηθεί την εκλογή του και δεν έδωσε όρκο σε καμία από τις ορισθείσες ημερομηνίες (28η και 31η Αυγούστου). Επειδή δεν υπάρχει αναπληρωματικός σύμβουλος (είχαν θέσει υποψηφιότητα 5 υποψήφιοι για ισάριθμες θέσεις), θα κινηθεί η διαδικασία ώστε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου να προκηρύξει εκλογές για την κάλυψη της κενής θέσης
Β) Εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμά του Συμβούλου Κοινότητας Αριοχωρίου ο Κοντόπουλος Ξενοφώντας του Γεωργίου, επειδή μέχρι και την 21η Αυγούστου δεν είχε αποποιηθεί την εκλογή του και δεν έδωσε όρκο σε καμία από τις ορισθείσες ημερομηνίες (28η και 31η Αυγούστου). Έχει κληθεί και θα δώσει όρκο η επόμενη στη σειρά αναπληρωματική σύμβουλος Κρέπη Μαγδαληνή.

Πηγη: messinia24.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.