Tuesday, October 29, 2019

Χρ. Γιαννούλης: Ο Κικίλιας “σκοτώνει” το ΚΕΘΕΑ για ένα κομματικό γινάτι


"Το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ είναι τρόπος θεραπείας. Δεν είναι απλά μορφή διοίκησης” τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Αναφερόμενος στην πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου σε άρση του αυτοδιοίκητου του οργανισμού τόνισε:


“Κάνουμε έκκληση στον κύριο Κικίλια να μην σκοτώσει το ΚΕΘΕΑ. Να μην σκοτώσει την ελπίδα χιλιάδων νέων και των οικογενειών τους. Το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ είναι τρόπος θεραπείας, δεν είναι απλά μορφή διοίκησης. Συμμετέχοντας όλα αυτά τα παιδιά στη διοίκηση του ΚΕΘΕΑ διεκδικούν τη ζωή του και την απαλλαγή από τα ναρκωτικά. Αυτή τη στιγμή ο κύριος Κικίλιας σκοτώνει το ΚΕΘΕΑ για ένα κομματικό γινάτι. Σε αυτό θα βρει απέναντι όλη την κοινωνία και όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Από την επίσκεψη που κάναμε -όχι ως ΣΥΡΙΖΑ, ως πολίτες- στις δομές του ΚΕΘΕΑ, συναντήσαμε δεκάδες νέους που συμμετέχουν στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ. Η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. “Χάνουμε τη δεύτερη μάνα μας. Πεθάναμε και ξαναγεννηθήκαμε με δεύτερη μάνα μας το ΚΕΘΕΑ” ήταν η κραυγή της αγωνίας τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γιάννης ο ισοβίτης. Ένας άνθρωπος που ήταν παραβατικός και μέσα στην πρέζα, και σήμερα είναι συντονιστής-θεραπευτής και μπορώ κάλλιστα να του εμπιστευτώ τον 16χρονο γιό μου για τον οποίο αγωνιώ τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια εάν δεν υπάρχει το ΚΕΘΕΑ”.   

βίντεο δήλωσης: https://www.youtube.com/watch?v=a9-d2b7YRkM

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.