Tuesday, October 29, 2019

Πανσερραϊκός: «Έσπασε το ρόδι»!


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ
«Έσπασε το ρόδι»!
Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος: 80-52
Με μια πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι υπέταξε τοναήττητο στις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος – Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης με το εμφατικό 80-52! Με την κομβική αυτή νίκη, κατέκτησε το πρώτο του φέτος ροζ φύλλο αγώνα, επανέκτησε την αυτοπεποίθηση του, έδωσε την ευκαιρία στον νέο του προπονητή να ξεκινήσει με θετικά πρόσημο την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, ικανοποίησε τους πολυάριθμους φιλάθλους του και προετοιμάζεται με καλή ψυχολογία να αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή, εκτός έδρας, το απόλυτο φαβορί του Ομίλου για την άνοδο, τον Λεύκιππο Ξάνθης!


Μετά το νευρικό ξεκίνημα όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-12, ο Ραδής Θεοδωρίδης, βλέποντας τους παίκτες του να υποπίπτουν σε βιαστικά  λάθη,  κάλεσε τάιμ άουτ και «ανακάτεψε την τράπουλα». Τα «λιοντάρια» αλλάζοντας την άμυνά τους σε ζώνη, αρχικά έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο –7 (16-23) και στη συνέχεια, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους και στην επίθεση, έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 23-6 (17-0 σερί), με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τη διαφορά στους 10 πόντους υπέρ τους (39-29). 
 Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε στον αγωνιστικό χώρο και οι «κόκκινοι» με άμυνα «γρανίτη» και «πολυφωνία» στην επίθεση, ολοκλήρωσαν την 3η περίοδο εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +25 (59-34). Η 4η περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με το τελικό 80-52 να αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης και τον πολυάριθμο κόσμο που έδωσε το «παρών» στο κλειστό της κοιλάδας να ξεσπά σε θερμό χειροκρότημα!
Θεοδωρίδης: Μεγάλη προσπάθεια από όλους τους παίκτες

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο νέος προπονητής των «λιονταριών», κ. Θεοδωρίδης Ραδής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, λόγω των δύο άτυχων αποτελεσμάτων, η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει τον Μέγα Αλέξανδρο, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ. Το ξεκίνημα ήταν κακό εξαιτίας του άγχους και της πίεσης που προερχόταν από την ανάγκη για ένα καλό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες κατάφεραν να ξεπεράσουν την πίεση και να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ (3-16), παίζοντας γρήγορο και όμορφο μπάσκετ και στηριζόμενοι στην καλή άμυνα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους τους παίκτες, με πρωταγωνιστές κατά διαστήματα τους Ηλ. Τράκα (17 πόντους), Λ. Ντίνο (14 πόντους) και Π. Γεωργιανό (13 πόντους και 10 assists), με αποτέλεσμα η ομάδα να καταφέρει να ανατρέψει το σε βάρος της σκορ και να φθάσει με άνεση στη νίκη  Την επόμενη εβδομάδα έχουμε μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, απέναντι στον Λεύκιππο Ξάνθης. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ευελπιστώ να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Άσχημη στιγμή για εμάς αποτελεί ο τραυματισμός του Β. Δημητρακά, το μέγεθος του οποίου θα αξιολογηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη θερμή τους παρουσία και στήριξη στο γήπεδο! »

Αξιοσημείωτα από την αναμέτρηση:
  • Άψογη ήταν η διαιτησία των κ.κ. Ντούρα και Λαζαρίδη
  • Από τα «λιοντάρια» αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες της δωδεκάδας, από τους οποίους μάλιστα σκόραραν οι 9. 
  • Η νίκη αφιερώνεται στους εορτάσαντες της ομάδας, τον καλαθοσφαιριστή  Δημήτρη Χατζηανδρέου, τον έφορό της κ. Δημήτρη Γρίψιο, καθώς και τα δύο μέλη διοίκησης κ.κ. Κωνσταντινίδη (Metal Plus) και Γκολέμη Δημήτρη (Δικηγόρο).
  • Ιατρός του αγώνα ήταν ο χειρουργός ορθοπεδικός και μέλος του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, κ. Ιωάννης Παπαβασιλείου.
  • Τον αγώνα προσέφεραν ο Μέγας χορηγός της ομάδας, σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ,  ο gold χορηγός  «TERRA PARKING» καθώς και οι silver χορηγοί, το «Kouzina Bar», το πρατήριο «Gas & Coffee Station ΛΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ», το ουζερί «Νέο Κρόνιο» και το μεζεδοπωλείο «Μαντάμ». 
Διαιτητές: Ντούρας-Λαζαρίδης
Δεκάλεπτα: 16-23, 39-29, 59-34, 80-52

Πανσερραϊκός (Θεοδωρίδης): Κάτος 5(1), Γρίψιος 13(1), Γεωργιανός Ν., Γεωργιανός Π. 13, Τράκας 17(2), Χορτομάρης, Συμεωνίδης 2, Δατσιάδης, Ντίνος 14(2), Θολιώτης 3 (1), Σταματόπουλος 2, Δημητρακάς 11(1).


Μέγας Αλέξανδρος (Κασαπίδης): Καραβασίλης, Μαλολάρι 1, Πισιώτης 2, Πολυμένης 2, Μαδεμλής 7(1), Γιαχανατζής 15(2), Χατζηβουρκόγλου, Ορφανίδης 3(1), Κωστακίδης 13, Παπαρισούλης, Μέλλιος 2, Τσιαουσίδης 7.
Μ.V.P.: Τράκας Ηλίας






No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.