Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Σερρών με τον Βουλευτή κ. Αβραμάκη


Γνωρίζεται ότι το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, αντιπροσωπεία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ., δια του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Αθανασίου Μακράκη και του Ταμία Γεράκη Νικολάου, πραγματοποίησε συνάντηση με το Βουλευτή Σερρών κ. Αβραμάκη Ελευθέριο.
Η συνάντηση η οποία αποτελεί συνέχεια ενωρίτερης, πριν την εκλογή του, πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και ο κ. Βουλευτής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών.
          Ο κ. Αβραμάκης διατέθηκε να επιλαμβάνεται όλων των θεμάτων που απασχολούν τα εν ενεργεία στελέχη κατόπιν επεξεργασίας τους και να τα αντιμετωπίζει δια των μέσων του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
          Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών συνεχίζει την αδιάλειπτη ανάδειξη των σοβαρών και λογικών θεμάτων που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς του νομού Σερρών, υπό το πνεύμα της πολιτικής ουδετερότητας του εν ισχύ νόμου, αναμένοντας ουσιαστική θεραπεία των υφιστάμενων προβλημάτων από τους θεσμικούς εκπροσώπους της Ελληνικής Βουλής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.