Tuesday, October 22, 2019

Καταπέλτης ο Ζήσης Λούγγος για τις ορκωμοσίες στον Δήμο Σιντικής στο ΤΗΛΕ Επιλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζήσης Λούγγος: «Επίδειξη αλαζονείας και αυταρχικής συμπεριφοράς από τον δήμαρχο Σιντικής»
Συνέντευξη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σιντικής, Ζήση Λούγγου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕ Επιλογές και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κώττα. (Σέρρες, 22.10.2019)

Καταπέλτης ο Ζήσης Λούγγος για τις ορκωμοσίες στον Δήμο Σιντικής στο ΤΗΛΕ Επιλογές 22.10.19  https://youtu.be/qnXo5Aa7l7I





Δριμεία κριτική άσκησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ζήσης Λούγγος κατά του δήμαρχου Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη, τον οποίο καταγγέλλει για επίδειξη αλαζονείας και αυταρχικής συμπεριφοράς.
Ο κος Λούγγος προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία προς την αποκεντρωμένη διοίκηση για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ορκωμοσία όπου φέρεται να υπογράφουν δημοτικοί σύμβουλοι το πρωτόκολλο της ορκωμοσίας ενώ δεν παρίστανται στην συνεδρίαση.

Επίσης τον κατηγόρησε για αναλγησία στην συμπεριφορά του σε βάρος εργαζομένης με 8μηνη σύμβαση στον δήμο.
Και τέλος αναφέρθηκε σε πρόστιμο 500 χιλ, που σύμφωνα με τον ίδιο επιβλήθηκε στον δήμο, χωρίς όμως να διευκρινίσει περί τίνος πρόκειται, παρά τις  επανειλημμένες ερωτήσεις του δημοσιογράφου


ΠΗΓΗ: epiloges.tv

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.