Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ : Συνάντηση με Βουλευτή κ. Μπούμπα Κωνσταντίνο


ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
(Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.)                                                                       
                                                                                                          Σέρρες, 22 Οκτ 2019

Γνωρίζεται ότι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ., δια του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Αθανασίου Μακράκη, πραγματοποίησε συνάντηση με το Βουλευτή Σερρών κ. Μπούμπα Κωνσταντίνο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εξαιρετικό κλίμα και ο κ. Βουλευτής έδειξε πρόθεση συνεργασίας, όπως αυτή είχε αποτυπωθεί και πριν την εκλογή του, για θεραπεία παθογενειών που μετέρχονται οι εν ενεργεία στρατιωτικοί των Ε.Δ.
          Αναλύθηκε πρωτίστως, κατά πρόθεσή του, το υγειονομικό κανονιστικό πλαίσιο των στελεχών και κατ’ επέκταση το καθεστώς της παραμετροποίησης των μεταθέσεων και το αμετάθετο με το πέρας 25 ετών υπό προϋποθέσεις.
          Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών υπό το πνεύμα της αρχής της πολιτικής ουδετερότητας συνεχίζει την ανάδειξη των σοβαρών και λογικών θεμάτων που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς του νομού Σερρών και αναμένει ουσιαστική θεραπεία των υφιστάμενων προβλημάτων από τους θεσμικούς εκπροσώπους της Ελληνικής Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.