Monday, October 14, 2019

Α.Ε. Σερρών: Το άγχος έφερε την ήττα


Πρωτάθλημα Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 
Το άγχος έφερε την ήττα
Δοξάτο Δράμας – Α.Ε. Σερρών: 50-45

       Την ήττα με σκορ 50-45, από το Δοξάτο Δράμας γνώρισε η νεανική ομάδα της ΑΕΣ, στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο, στο Κλειστό ΔΗΓΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.


Στο αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΣ βρέθηκε σε κακή επιθετική βραδιά, αφού σκόραρε με το σταγονόμετρο, σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα ντέρμπι, μιας και οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του. 
Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη περίοδος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο σκορ (15-15). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι «γαλάζιοι» ανέβασαν στροφές και κάνοντας ένα σερί 0-7 πόντων, προηγήθηκαν με 15-22, ρυθμός ο οποίος ωστόσο δεν κρατήθηκε, αφού το επιθετικό «blackout» της ομάδας, έδωσε χώρο στο Δοξάτο να μειώσει τη διαφορά, οδηγώντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με 21-23. 
Στην επανάληψη, ο αγώνας κύλησε στο ίδιο μοτίβο με τους γηπεδούχους να εμφανίζουν ολύμπια ψυχραιμία στις βολές, και την ομάδα μας να είναι απελπιστικά άστοχη στην περιφέρεια. 
Στ. Ιωσηφίδης: Υπερβολικό το άγχος
       Ο προπονητής της ομάδας, Σταύρος Ιωσηφίδης κληθείς να σχολιάσει την επικείμενη πρώτη επίσημη εμφάνιση της εφηβικής ομάδας δήλωσε: «Όταν σκοράρεις 45 πόντους, δεν μπορείς να κερδίσεις κάποιο ματς. Αμυντικά πήγαμε καλά, αλλά το υπερβολικό άγχος και ο φόβος που δείχνουν τα παιδιά, είναι κάτι που μας προβληματίζει. Είναι ένα θέμα που θα λυθεί με τον χρόνο. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εμφάνιση στην επόμενη αγωνιστική.» 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-15, 21-23, 36-34, 50-45
ΔΟΞΑΤΟ ( ΜΥΛΩΝΑ): ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ, ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ 7, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΗΣ 15 (1), ΒΟΛΤΣΑΚΗΣ, ΒΙΔΑΚΗΣ, ΒΛΑΧΑΤΣΗΣ, ΑΡΑΒΙΔΗΣ 19, ΚΟΠΑΡΑΝΗΣ 3, ΓΕΤΕΡΙΔΗΣ 3, ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΕΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ 3 (1).
ΑΕΣ (ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ): ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 8, ΔΗΜΑΔΗΣ 20, ΔΟΥΚΑΣ Β., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 6, ΠΟΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ 5 (1), ΚΑΝΤΑΣ, ΠΛΑΚΑΝΔΑΡΑΣ, ΔΟΥΚΑΣ Δ. 2, ΚΟΒΑΝΙΔΗΣ, ΤΣΙΑΡΑΣ, ΓΟΥΝΑΣ 3, ΖΑΡΙΜΠΑΣ 1.




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.