Sunday, October 27, 2019

Α.Ε. Σερρών: Οι απώλειες έφεραν την ήττα


Πρωτάθλημα Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 
Οι απώλειες έφεραν την ήττα
Τιτάνες Δράμας –ΑΕΣ: 79-64

      Παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε η νεανική ανδρική ομάδα της ΑΕΣ, καθώς για 37’ και πλέον λεπτά προηγούταν στο σκορ, δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει την ήττα, στον εκτός έδρας αγώνα του Πρωταθλήματος Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., που διεξήχθη χθες, στη γειτονική πόλη της Δράμας, απέναντι στους Τιτάνες Δράμας


      Αγωνιστικά, οι «γαλάζιοι» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα καταφέρνοντας να προηγηθούν στο σκορ (2-7), με τους γηπεδούχους να ανασυντάσσονται γρήγορα και να εξισορροπούν το παιχνίδι (18-18) με τη λήξη της α’ περιόδου. Ισορροπημένο ήταν και το δεύτερο δεκάλεπτο με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, ωστόσο λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι Τιτάνες πάτησαν «γκάζι», ανοίγοντας τη «ψαλίδα» της διαφοράς στους +8, με αποτέλεσμα να λήξει η περίοδος με 43-35.
      Στην επανάληψη, οι «γαλάζιοι» «έσφιξαν» την άμυνα τους, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τη διαφορά, όμως και πάλι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ (56-46). 
      Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο δεκάλεπτο, η ΑΕΣ είχε μια τελευταία ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι και τα κατάφερε, καθώς στο 37' μείωσε τη διαφορά στους 5 πόντους, αλλά σε εκείνο το σημείο δύο άστοχες επιθέσεις και ένα εύστοχο 2ποντο και 3ποντο με τη λήξη των 24'', έφερε την ομάδα της Δράμας στο +10, με τους «γαλάζιους» να γνωρίζουν τελικά την ήττα με σκορ 79-64.
Στ. Ιωσηφίδης: Υπερέβαλαν εαυτόν οι παίκτες!
       Ο προπονητής της ομάδας, Σταύρος Ιωσηφίδης δήλωσε μετά το πέρας της αναμέτρησης: «Τα παιδιά σήμερα υπερέβαλαν εαυτόν, καθώς αναγκαστήκαμε να ταξιδέψουμε με απώλειες, (μόλις 9 παίχτες) και σαν να μην έφτανε αυτό, ένας εκ των 9 που συμμετείχαν στην αποστολή, να παρουσιάσει αδιαθεσία πριν το ματς και να μην πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Μας αδικεί το σκορ, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Είμαστε πολύ περήφανοι και ευχαριστημένοι με την αγωνιστική άνοδο της ομάδας, θέλουμε όμως και μια νίκη που θα μας δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση.»
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-18,43-35 (ημιχρ.),56-46,79-64 (τελ.)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΑΛΛΑ - ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΤΙΤΑΝΕΣ (ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ): ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ, ΚΟΛΟΒΗΣ Κ. 5 (1), ΤΖΗΚΑΣ 8, ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΜΠΑΚΑΛΗΣ 21, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 16 (3), ΚΟΛΟΒΗΣ Ι. 9 (1), ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΝΕΔΗΣ 2, ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ 8
ΑΕΣ (ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ): ΔΟΥΚΑΣ Β. 18 (4), ΔΗΜΑΔΗΣ 12, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ Δ., ΠΟΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ 8 (2), ΚΑΝΤΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 1, ΓΟΥΝΑΣ 7, ΖΑΡΙΜΠΑΣ 16 (2). 7 (1),





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.