Friday, October 11, 2019

Σωτήρης Αβράμης: ΤΑ ...... ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ !!!

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Σωτήρης Αβράμης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:
1. Την 22 Σεπ 2017 βιώσαμε το τραγικό γεγονός της πρόκλησης πυρκαϊάς στον χώρο των λουτρών Σιδηροκάστρου
2, Την 21 Σεπ 2018 (ένα χρόνο μετά) επεσήμανα, στην ετήσια λογοδοσία του Δημάρχου Σιντικής, την πλήρη εγκατάλειψη του περιβάλλοντος χώρου (Χόρτα, καμμένα κλπ)
3. Την 31 Οκτ 2018 στο φύλλο της έγκριτης εφημερίδας Θάρρος της Σιντικής και σε άρθρο του Κατσαρού Χ. καταγράφηκε η θέση του Δημάρχου που ως δικαιολογία ισχυρίστηκε "την ιδιαιτερότητα των πεύκων για την οποία το δασαρχείο δεν δίνει άδεια", με την δική μου θέση , "είναι έτσι άραγε" !!!
4. Την 28 Νοε 2018 πάλι σε φύλλο του θάρρους της Σιντικής ο απελθών πρόεδρος Παππάς με επιστολή του ανέλαβε να ..... αποκαταστήσει την αλήθεια γράφοντας " ... ειδικότερα ξεκαθαρίζω : με το υπ αριθ 203/11-12-2017 αίτημα η διοίκηση της ΔΑΕ ζήτησε από το δασαρχείο ......."
5. Την 19 Δεκ 2018 επίσης στο φύλλο του Θάρρους Σιντικής απαντώ στις ..... αλήθειες του Παππά και επισημαίνω προς γνώση όσων δεν γνωρίζουν ότι για την μη χορήγηση αδείας " ο πραγματικός λόγος είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς " !!!!!!
Δλδ ο χώρος ανήκει στον Δήμο και όχι στα λουτρά που είναι αναρμόδια για την σχετική αίτηση .
6. Την 16 Ιουλ 2019 με την απόφαση 86 η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ αποφασίζει με διαγωνισμό να δημοπρατήσει την κοπή ¨" Τραχείας Πεύκης που φύονται ΕΝΤΟΣ τμήματος του με αριθμό 747 τεμαχίου αγροκτήματος Θερμοπηγής ιδιοκτησίας του Δήμου " !!!!!
Τους πήρε λίγο χρόνο να το αντιληφθούν ....
Δεν πειράζει ......
Ας ελπίσουμε επιτέλους ότι ο χώρος θα μοιάσει με ξενοδοχείο !!!!!!!

*Οικονομολόγος, Λογιστής-Φοροτεχνικός, πρώην πρόεδρος των λουτρών Σιδηροκάστρου και πρώην μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Σωτήρης Αβράμης










No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.