Thursday, October 24, 2019

Συνάντηση του EΕΣΠ με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας και τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης


Πραγματοποιήθηκε στις 22/10/2019 στα γραφεία της Περιφέρειας συνάντηση του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τους Αντιπεριφερειάρχες ΠΕ Αχαϊας και Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης κους Χαράλαμπο Μπονάνο και Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο. Από τον ΕΕΣΠ στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος ο Γενικός Γραμματέας κ . Ευθύμιος Μακρής και ο Ταμίας κ. Ηλίας Κωνσταντάτος.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν επαγγελματικά θέματα  της Μικρομεσαίας επιχείρησης συνολικά, όσο και τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη. Υπήρξε ταύτιση απόψεων για πρωτοβουλίες και δράσεις για την τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας.
Από τον Πρόεδρο του Συλλόγου έγινε παρουσίαση των σκέψεων και προτάσεων για την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον σύλλογο που θα δημιουργήσουν θετικό εορταστικό κλίμα στην πόλη, θα προσελκύσουν επισκέπτες και θα αναθερμάνουν την αγορά. Ζητήθηκε από την Περιφέρεια η στήριξη των παραπάνω εκδηλώσεων.
Συμφωνήθηκε η στενή επαφή και δημιουργική συνεργασία της Περιφέρειας με τον Σύλλογο για τα αναπτυξιακά θέματα της Περιοχής και της πόλης των Πατρών και την στήριξη της τοπικής αγοράς και μικρομεσαίας επιχείρησης.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.