Monday, October 14, 2019

Πανσερραϊκός: «Πρεμιέρα με το αριστερό!»


Με κακή εμφάνιση και ήττα στο τοπικό ντέρμπι ξεκίνησε το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι. Τα «λιοντάρια» παρουσιάστηκαν αγνώριστα σε σχέση με τους φιλικούς αγώνες της προετοιμασίας, στους οποίους αντιμετώπισαν νικηφόρα αντιπάλους ακόμη και μεγαλύτερων κατηγοριών, και οφείλουν να ανασυνταχθούν άμεσα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας του Πρωταθλήματος. 


Η αστοχία στην επίθεση με άσχημα ποσοστά τόσο στις βολές (18/33 - 54%), όσο και στα τρίποντα (5/24 - 33,5%), συνδυάστηκε με την αμυντική αδράνεια, όπου χάθηκαν 18 ριμπάουντ, τα οποία «μεταφράστηκαν» σε πόντους για την αντίπαλη ομάδα.  
Κοκολιός: Κακή εμφάνιση - Να το ξεπεράσουμε γρήγορα 

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο προπονητής των «λιονταριών» Φώτης Κοκολιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε ένα τοπικό ντέρμπι κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο. Δυστυχώς για εμάς, η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως την προγραμματίζαμε. Είχαμε μία κακή εμφάνιση αφού αγωνιστικά δεν πήγε τίποτα καλά. Οι πολλές χαμένες ελεύθερες βολές, το υψηλό ποσοστό αστοχίας και τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ έφεραν το αρνητικό για εμάς αποτέλεσμα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα, να μαζέψουμε τα «κομμάτια» μας και να ανασυνταχθούμε, ώστε να συνεχίσουμε δυνατά στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.»

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι: 
  • Συγχαίρει την ομάδα των Ικάρων για τη δίκαιη νίκη της και εύχεται καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα με επίτευξη των στόχων της.
  •  Συγχαίρει τους διαιτητές κ.κ. Παπαθανασίου και Αναστασιάδη για την αμερόληπτη παρουσία τους στο αγώνα. 
  • Ευχαριστεί τους Σερραίους φιλάθλους που κατέκλυσαν το Δ.Α.Κ. Σερρών και δεσμεύεται να περιφρουρήσει το φίλαθλο πνεύμα σε αυτό, ώστε να συνεχίσουν σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου να έρχονται οικογένειες με τα παιδιά τους στην κερκίδα. Στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε δεν έχουν θέση οι βωμολοχίες και οι διαπληκτισμοί, από όπου κι αν προέρχονται!  

Παραλειπόμενα από την αναμέτρηση:
  • Ο Πέτρος Γρίψιος, power forward των «κόκκινων», αγωνίστηκε -κόντρα στις προβλέψεις- τραυματίας με διάστρεμμα πρώτου βαθμού που υπέστη λιγότερο από 72 ώρες νωρίτερα σε προπόνηση της ομάδας.  
  • Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας την παράσταση «έκλεψε» η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Πανσερραϊκού που αγωνίστηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.   
  • Στην είσοδο του γηπέδου η εταιρεία Κρι Κρι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, Μέγας Χορηγός των «λιονταριών», προσέφερε τα γνωστά γιαούρτια Supper Spoon σε όλους τους Σερραίους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.  
  • Το τοπικό ντέρμπι προσέφεραν στο κοινό οι gold χορηγοί της ομάδας «TERRA PARKING» και «ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ», καθώς και οι silver χορηγοί, το πρατήριο «Gas & Coffee Station ΛΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ», το μεζεδοπωλείο «ΜΑΝΤΑΜ», το Ανθοπωλείο «ΔΙΑΝΘΙΣΤΟΝ» και η Ποτοποιία «Μυρωμένη Βάτος».
  • Επόμενη αναμέτρηση για τους «κόκκινους» είναι ο εκτός έδρας αγώνας στη Θεσσαλονίκη απέναντι στην ιστορική Μ.Ε.Ν.Τ. την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 18:00. 

Διαιτητές: Παπαθανασίου – Αναστασιάδης
Δεκάλεπτα: 12-18, 28-34, 44-57, 55-75

Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Φ. Κοκολιός): Συμεωνίδης 6, Γρίψιος 2, Γεωργιανός Ν. 2, Γεωργιανός Π. 2, Τράκας 3, Δημητρακάς, 20 (3), Δατσιάδης 5 (1), Ντίνος 5 (1), Θολιώτης 5, Κάτος 5, Χορτομάρης.


Ίκαροι Σερρών (Ρούλης Π. - Αθανασίου): Γεωργόπουλος, Φραγκούλης 5 (1), Σιδερίδης 16 (4), Καμπέρης, Δαλαγκόζης 9 (3), Κουτσοκώστας 3 (1), Γκούτζιας 6, Παρχαρίδης , Ξανθόπουλος, Μπίλιος 16 (5), Κακιούζης 16.





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.