Sunday, September 29, 2013

Για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη ο Άρης μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό

Απέναντι σ’ έναν κακό και υπερόπτη Πανατωλικό ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο του τρίποντο. 
Φωτογραφία για Για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη ο Άρης μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό
Οι Θεσσαλονικείς που είχαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο, έμειναν από παίκτες. Το τελικό 0-0 με βάσει την εικόνα είναι δίκαιο. Πάντως ο κόσμος μετά το τέλος του αγώνα αποδοκίμασε τους πάντες και τα πάντα.

Ο Ζόραν Μιλόνκοβιτς ξεκίνησε το παιχνίδι με 4-2-3-1 με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Ψυχογιός και αριστερά ο Τσουμάνης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Πουλίδο και Έλσνερ. Αμυντικά χαφ οι Τριανταφυλλάκος και Παπαδόπουλος. Στον άξονα ο Τάτος, στις πτέρυγες οι Σταυρόπουλος και Ουντότζι και στην επίθεση ο Αγκάνθο.

Ο Μάκης Χάβος με το γνωστό 4-3-3 παρέταξε την ομάδα του με τον Ράφαελ κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Μπακάκη και αριστερά τον Μελισσά, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κούσας και Μπικέ. Στο κέντρο οι Τζούνιορ, Γκάλο και Γοδόι. Ενώ στην επίθεση οι Καμαρά και Πόι στις πτέρυγες και Μπόγιοβιτς στην κορυφή.

Έδειξε διάθεση

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Άρης πήρε την κατοχή της μπάλας και με κύριο εκφραστή τον Τάτο προσπάθησε από τον άξονα να βρει τους χώρους. Τα πράγματα δυσκόλευαν όμως όταν η μπάλα έφτανε έξω από την περιοχή του Ράφαελ. Εκεί οι «κίτρινοι» τα βρήκαν σκούρα καθώς ο Αγκάνθο ήταν καλά κλεισμένο.

Ο Παναιτωλικός που έδωσε χώρο στον Άρη προσπάθησε μετά το πρώτο 20λεπτό να βγει μπροστά με τους Πόι και Καμαρά, ιδιάιτερα από την αριστερή πλευρά, να κάνουν παιχνίδι από τα άκρα. Μάλιστα ο τελευταίος στο 28’ στην προσπάθεια να βγάλει την σέντρα γλίστρησε, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να περνάει παράλληλα προς την εστία του Διούδη.

Νοκ άουτ για 4 εβδομάδες

Θλάση στον Δικέφαλο υπέστη ο Τριανταφυλλάκος που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα περίπου μήνα. Αυτό είναι ένα πλήγμα για την ομάδα του Μιλίνκοβιτς καθώς ο νεαρός μέσος παρουσίασε μια ανοδική πορεία και μαζί με τον Παπαδόπουλο είχαν συνθέσει ένα καλό δίδυμο στο χώρο το κέντρου. Η αλλαγή του Τριανταφυλλάκου έγινε στο 26 ενώ στη συνέχεια ακολο'ύθησαν κι' άλλοι τραυματισμοί.

Δοκάρι με τον Αγκάνθο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε για τους γηπεδούχους στο 32’ με τον Αγκάνθο. Ο Ισπανός μετά από πάσα του Τάτου από ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε του σουτ με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Ράφαελ. Οι «κίτρινοι» επιθετικά έπαιζαν μόνο με τον Αγκάνθο, μάλιστα ο Ισπανός γυρνούσε αρκετά πίσω για να πάρει την μπάλα. Πάντως θα μπορούσαν οι Θεσσαλονικείς να προσθέσουν και τον Ουντότζι, δηλαδή να έπαιζε πιο κοντά με τον Αγκάνθο, που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο τερματοφύλακες απειλήθηκαν μόνο από ατομικές προσπάθειες, ενώ τα λάθη ήταν εκατέρωθεν, με την κατοχή να ήταν 53% με 47% υπέρ του Άρη.

Οι φωνές του Χάβου

Εσωτερική αλλαγή είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη με τον Ουντότζι να αλλάζει πλευρά και από τα δεξιά πήγε στα αριστερά, έχοντας αντίπαλο τον Μπακάκη. Πάντως οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να επιμένουν σε προσωπικές ενέργειες όπως στο 52’ με το δυνατό σουτ του Τάτου με τον Ράφαελ να διώχνει με τα πόδια. «Βγείτε μπροστά, βάλε κάτω την μπάλα», οι εντολές του Μάκη Χάβου προς τους παίκτες του που κλείστηκαν στην άμυνα μη μπορώντας να αναπτυχτούν σωστά. Πάντως αμυντικά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το μηδέν με σχετική ευκολία.

Ο ένας μετά τον άλλο έπεφταν

Μετά το 60’ ο Άρης είχε δύο σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα καθώς οι Παπαδόπουλος και Τάτος ήταν τραυματίες. Ο Μιλίνκοβιτς επέλεξε να αντικαταστήσει τον Τάτο. Στο 68’ όμως είχαμε την αποχώρηση του Παπαδόπουλου με το φορείο. Με τον Μιλίνκοβιτς να ζητάει από τον έμπειρο μέσο να σφίξει τα δόντια του και να αγωνιστεί μέχρι το τέλος του αγώνα.

Μέτα ο 70’ ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά αναζητώντας το γκολ καθώς ο Άρης είχε πολλά προβλήματα. Στο 71' μετά από ενέργεια του Καμαρά, μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ από πλάγια, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Στο 73’ είχαμε άλλη μια επιθετική προσπάθεια για την ομάδα του Αγρινίου, σουτ του Μπόγιοβιτς στην κίνηση, ο Διούδης απέκρουσε.

Αποδοκιμασίες

Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του Άρη ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες. Τα άκουσαν οι περισσότεροι παίκτες εκτός από τους  Διούδη και Ουντότζι που «εισέπραξαν» το χειροκρότημα, ενώ κατά την αποχώρησή τους χειροκροτήθηκαν και οι Μιλίνκοβιτς, Λόντσαρ.

Σ’ ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι ο Άρης δεν τα κατάφερε να πάρει το πρώτο ου τρίποντο στο Πρωτάθλημα. Όχι γιατί δεν ήταν καλός, αλλά λόγω τραυματισμών. Ο Τριανταφυλλάκος ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Τάτος αναγκαστική αλλαγή, ενώ οι Παπαδόπουλος και Ψυχογίος έπαιζαν με προβλήματα. Μάλιστα ο τελευταίος 3-4 μπαινόβγαινε. Αυτά είναι τα λάθη του Καλοκαιριού τα οποία πληρώνει ακριβά ο Άρης.

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος(26’ Οικονομόπουλος), Αγκάνθο, Τάτος(65’ Αγγελούδης), Ουντότζι, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος Γ., Σταυρόπουλος(58’ Ίμπε), Ψυχογιός.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Γοδόι, Πόι(64’ Σφακιανάκης), Σίλβα(83’ Μουμίν), Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέ, Μπόγιοβιτς(87’ Πασάς).
Allinsports
ΠΗΓΗnewsnow.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.