Sunday, September 29, 2013

Σούπερ Λίγκα: Έμειναν στο 1-1 ΟΦΗ και ΠΑΟΚ

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Ηράκλειο, ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
Στιγμιότυπο από τον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο παγκρήτιο στάδιο στο Ηράκλειο.

Ήρωας του αγώνα ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, Δασκαλάκης, ο οποίος έκανε το «ματς της ζωής του» και με εξαιρετικές επεμβάσεις ήταν ο λόγος που ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έφυγε με το «τρίποντο» από την Κρήτη. 
Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα (15΄ Περογαμβράκης) δεν στάθηκε αρκετό για να τους χαρίσει την πρώτη εφετινή τους νίκη. Ο Βίτορ με αρκετή δόση τύχης ισοφάρισε λίγο πριν το 75ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Για τον ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Χούουμπ Στέφενς, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Περογαμβράκη, ανέκτησε τα ηνία του αγώνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Ο Δασκαλάκης, όμως, βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και όσες φορές χρειάστηκε κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε «όχι» σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις που οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση. 
Οι Θεσσαλονικείς με ένα τυχερό γκολ, που προήλθε από κόντρες και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από το πόδι του Βίτορ έφτασαν στην ισοφάριση, αλλά στα τελευταία 10 λεπτά άφησαν πολλά κενά στην άμυνα, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να απειλήσουν τρεις φορές.
ΠΗΓΗnaftemporiki.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.