Saturday, September 28, 2013

Ν. Δένδιας: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για εγκληματικές οργανώσεις»

Δένδιας: Ιστορική μέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη
Το κράτος δικαίου δεν είναι γυμνό και ανήμπορο, τόνισε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης
Picture 0 for Δένδιας: Ιστορική μέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη
Τη διαβεβαίωση ότι η έρευνα για τη δράση της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί προς πάσα κατεύθυνση και θα ολοκληρωθεί έδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.
Όπως είπε, οι έρευνες συνεχίζονται, τόσο για τον βουλευτή Χρ.Παππά που διαφεύγει της σύλληψης όσο και για τους υπόλοιπους εις βάρος των οποίων έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

«Από τότε που ανέλαβε τα ηνία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης διαβεβαίωσα ότι δεν θα γίνουν ανεκτά τάγματα εφόδου. Η Χρυσή Αυγή εισπράττει σήμερα την απάντηση από το κράτος δικαίου», πρόσθεσε

Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε επίσης «δεν υπάρχει χώρος για εγκληματικές οργανώσεις που με τον μανδύα του κοινοβουλευτικού κόμματος επιχειρούν […] να διασαλεύσουν την κοινωνική ειρήνη»

«Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Αποδεικνύει προς όλους ότι το κράτος δικαίου δεν είναι γυμνό και ανήμπορο απέναντι στη χυδαία απειλή της άλογης βίας», κατέληξε.
ΠΗΓΗvoria.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.