Sunday, September 29, 2013

Τρίτη και Τετάρτη οι απολογίες των συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής

Ποινική δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή άσκησε κατά των 20 συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής ο εισαγγελέας.
xa3
Λίγο αργότερα, οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον των δύο τακτικών ανακριτών. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τρεις εκ των άλλων συλληφθέντων ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη. Οι υπόλοιποι έλαβαν επίσης προθεσμία για την Τετάρτη.
Όλοι τους επέστρεψαν στα κελιά τους στη ΓΑΔΑ τα ξημερώματα.
Εκτός της ανθυπαστυνόμου, έχουν συλληφθεί ακόμη δύο γυναίκες, η σύζυγος του Γ. Λαγού και η σύζυγος του υπεύθυνου της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.
Σύμφωνα με πληροφορίες από νομικούς κύκλους, σε περίπτωση που δεν οδηγηθεί ενώπιον των αρχών εντός 24 ωρών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς θα πρέπει να ζητηθεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας.
Πλέον, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η δικογραφία καθώς και οι συναφείς με αυτήν υποθέσεις, θα ανατεθούν σε ειδικό εφέτη ανακριτή λόγω της σοβαρότητάς τους.

ΠΗΓΗinews.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.