Saturday, September 28, 2013

Σημαντική πτώση της Χρυσής Αυγής σε δημοσκόπηση της Alco

Προβάδισμα Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου

Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει το 6,7% στην πρόθεση ψήφου, ενώ σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας τον περασμένο Ιούνιο, την είχε επιλέξει το 10,8% των ερωτηθέντων.
Σημαντική πτώση της Χρυσής Αυγής στην πρόθεση ψήφου δείχνει δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».
Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει το 6,7% στην πρόθεση ψήφου, ενώ σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας τον περασμένο Ιούνιο, την είχε επιλέξει το 10,8% των ερωτηθέντων. Σχετικά με το αν «έχει ή όχι σχέση η Χρυσή Αυγή με τη δολοφονία στο Κερατσίνι», «ναι» απαντάει το 68% των ερωτηθέντων και «όχι» το 10%. 
Στο ερώτημα αν «πρέπει η όχι να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση», «ναι» απαντάει το 60% των ερωτηθέντων και «όχι» το 19%.
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ λαμβάνει 21,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,3%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,7%, το ΠΑΣΟΚ με 5,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,7% και η ΔΗΜΑΡ με 3,5%.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 36% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 29%.
ΑΜΠΕ
 ΠΗΓΗnaftemporiki.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.