Saturday, September 28, 2013

Σε εξέλιξη η μεταγωγή βουλευτών και στελεχών της ΧA στην Εισαγγελία Αθηνών

Άρχισε πριν λίγο η διαδικασία μεταγωγής των συλληφθέντων βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από το κτίριο της ΓΑΔΑ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
newego_LARGE_t_1101_54171432_type12128
Εν αναμονή της προσαγωγής των συλληφθέντων βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στην οδό Ευελπίδων, έχει προσέλθει η σύζυγος του Ν.Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια και η κόρη του Ουρανία Μιχαλολιάκου, συνοδευόμενες από ομάδα δικηγόρων
Υπενθυμίζεται πως είναι σε εξέλιξη η εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης, που έχουν εκδοθεί από τις δικαστικές Αρχές, σε βάρος βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής. Μετά τις συλλήψεις του αρχηγού του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκου, και των βουλευτών Ηλ. Κασιδιάρη, Ι. Λαγού, Ηλ. Παναγιώταρου και Ν. Μίχου, άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, προβαίνουν σε συλλήψεις στελεχών της οργάνωσης.
Στο μεταξύ, παρουσιάστηκε από μόνη της στην υπηρεσία της στην Ασφάλεια Πειραιά, η ανθυπαστυνόμος το όνομα της οποίας περιλαμβάνεται στην λίστα με τα 32 ονόματα που έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία για να συλληφθούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που αφορά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και συνελήφθη .
Με την ανθυπαστυνόμο, οι συλληφθέντες μέχρι στιγμής είναι 19 και συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας της Χ.Α, Νίκος Μιχαλολιάκος , οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, Νίκος Μίχος, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας Γ. Πατέλης, ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά και οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι στελέχη της Χ.Α.
Αναζητείται ο βουλευτής Επικρατείας Χρ. Παππάς ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παρουσιασθεί στην αντιτρομοκρατική ενώ αναζητούνται και άλλα 12 άτομα.
ΠΗΓΗlaimitomos.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.