Sunday, September 29, 2013

Νίκες για Ολυμπιακό και Εργοτέλη

Επέστρεψε στις νίκες μετά την παρένθεση του Αγρινίου (0-0 με Παναιτωλικό) ο Ολυμπιακός, που πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας με 2-0 τον Πανιώνιο.Ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαντί, στο 51ο λεπτό, έγραψε την ιστορία στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Εργοτέλη, που διεξήχθη στο «Καυτανζόγλειο»

Επέστρεψε στις νίκες μετά το 0-0 στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, που πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας με 2-0 τον Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ τα τέρματα της ομάδας σημείωσαν οι Βάις (61΄) και Σαβιόλα (75΄).

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίζουν πολύ δυνατά και δεν είναι τυχαίο ότι στο 19ο λεπτό οι «κυανέρυθροι» είχαν τρεις κίτρινες κάρτες. Η πρώτη καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού είχε ως αποτέλεσμα ένα δοκάρι. Ήταν το 35ο λεπτό, όταν ο Σαβιόλα έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ολαϊτάν ο οποίος δεν ήταν οφσάιντ, εκείνος προχώρησε προς τα δεξιά του τέρματος του Πανιωνίου, περνώντας τον Γιαννακόπουλο, όμως έφτασε σχεδόν στην γραμμή του άουτ και επιχείρησε ένα πλασέ από πολύ δύσκολη θέση, το οποίο βρήκε το δοκάρι του Πανιωνίου. Στις καθυστερήσεις ο Γιαννακόπουλος έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε πλασέ του Σαβιόλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, καθώς ο εξαιρετικός Σαβιόλα, που αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα σε θέση οργανωτή, έβγαλε μια πολύ όμορφη κάθετη πάσα στον Βάις, ο οποίος κοντρόλαρε και πλάσαρε ιδανικά, δίνοντας το προβάδισμα στον Ολυμπιακό (61΄). Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος αναγκάστηκε να ανοιχτεί για να ισοφαρίσει, δίνοντας περισσότερο χώρο στους παίκτες του Ολυμπιακού. Έτσι στο 75ο λεπτό ο Σάμαρης πάσαρε στον Ολαϊτάν στα δεξιά, αυτός έκανε ωραίο γύρισμα και ο Σαβιόλα σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες: Καλτσάς, Γιάννου, Αραβίδης, Κούρος, Παναγιωτούδη, Ντούνης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παναγιωτούδης (80΄ Ριβέρο), Μενδρινός (61΄ Λάζνικ), Ντούνης, Καλτσάς, Γιάννου (69΄ Καμπάνταης), Αραβίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (72΄ Εντιγκά), Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Κάμπελ (57΄ Σέποβιτς), Μανιάτης, Σάμαρης, Βάις, Σαβιόλα (78΄ Τσόρι), Ολαϊτάν.

Ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαντί, στο 51ο λεπτό, έγραψε την ιστορία στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Εργοτέλη, που διεξήχθη στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο λόγω εργασιών στην έδρα της μακεδονικής ομάδας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Το συγκρότημα του Ηρακλείου νίκησε 1-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης (10 βαθμοί), ενώ η Βέροια παρέμεινε στους πέντε βαθμούς.

Ύστερα από ένα «επιφυλακτικό» πρώτο τέταρτο, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έχασαν την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα με τον Ρομάνο, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Αναστασόπουλο αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας ήταν ο νικητής στο τετ-α-τετ. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με μια κεφαλιά του Ορέστες (23΄), που απέκρουσε δύσκολα ο Αθανασίου, ενώ στο 26΄ ο Μεχία απείλησε με τον ίδιο τρόπο, σε κόρνερ του Χαντί.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με «ψυχρολουσία» για τη «βασίλισσα του βορρά», που βρέθηκε να κυνηγά την ανατροπή στο σκορ μετά το 0-1 που έκανε με πέναλτι ο Χαντί, σε ανατροπή του Ρομάνο από τον Ορέστες. Το γκολ «έκοψε» τα πόδια των γηπεδούχων, που άρχισαν να προσπαθούν για την ισοφάριση με μακρινές μπαλιές και «στημένες» μπάλες. Στο 72΄ το φάουλ του Ντα Κόστα πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 75΄ το σουτ του Μρντάκοβιτς έδιωξε ο Αθανασίου, ενώ στο τρίτο λεπτό της πεντάλεπτης καθυστέρησης το διαγώνιο σουτ του Μπαντιμπανγκά πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι της Βέροιας.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Κίτρινες: Καλτσάς, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας - Κοζορώνης, Τζανακάκης, Πελέ

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Τον Κάανεν): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας (82΄ Βεργώνης), Ορέστες, Τραπ, Όστοϊτς (72΄ Ντα Κόστα), Καλτσάς, Μπεν, Ζεζίνιο (72΄ Μπαργκάν), Μρντάκοβιτς

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Κοζορώνης, Ρομάνο (81΄ Μπουχαλάκης), Μεχία, Καρντόσο (64΄ Πελέ), Μπαμ Μπαμ (60΄ Μπαντιμπανγκά), Χάντι, Αναστασάκος

ΠΗΓΗskai.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.