Friday, September 27, 2013

Θεόφιλος Λεονταρίδης: «Επιλύεται το πρόβλημα των βοσκοτόπων και διασφαλίζονται τα δικαιώματα των κτηνοτρόφων»

Τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κο. Αποστολάκο και την Αντιπρόεδρο κα. Χαλκιά επισκέφθηκαν ο βουλευτής Σερρών κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης μαζί με τους Δημάρχους Σιντικής κ. Απ. Καρύδα και Ηράκλειας κ. Κοτσακιαχίδη για το επείγον ζήτημα των βοσκοτόπων που έως τώρα  δημιουργούσε πρόβλημα αναφορικά με την ενεργοποίηση  των δικαιωμάτων των κτηνοτρόφων.
Ως γνωστόν το μεγάλο αυτό πρόβλημα των βοσκοτόπων το έθεσε ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης προς την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  σε δύο συζητήσεις στη Βουλή την 20-06-2013 και την 04-07-2013 και για τρίτη φορά σε συνάντησή του με τον Υπουργό κ. Τσαυτάρη.
«Να βρεθεί λύση ώστε να μη χάσουν ενισχύσεις οι κτηνοτρόφοι, κυρίως σε μια περίοδο που οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει επιπτώσεις, εν όψει  και της νέας ΚΑΠ, στο εισόδημα των παραγωγών, είχε τονίσει ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης».
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο ΟΠΕΚΕΠΕ όλο το καλοκαίρι και εως τώρα συνεργάστηκαν για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αυτό ώστε να διασφαλιστεί η μη απώλεια δικαιωμάτων των κτηνοτρόφων.
Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και η Αντιπρόεδρος στην σύσκεψη που είχαν με τον βουλευτή κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη και τους δύο Δημάρχους κ. Απ. Καρύδα και κ. Κοτσακιαχίδη τους ανακοίνωσαν ότι δόθηκε λύση για τους βοσκοτόπους και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για τους κτηνοτρόφους αφού διασφαλίζονται όλα τα δικαιώματά τους.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.