Sunday, September 29, 2013

EΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-0, ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ & ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ & ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Με το δεξί μπήκε ο ΕΘΝΙΚΟΣ στο φετινό πρωτάθλημα της FootballLeague, σημειώνοντας νίκη με 1-0 επί τουΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ. Το γκόλ πέτυχε ο Σκέριαντς στο 77΄, ενώ ο ΕΘΝΙΚΟΣ είχε την υπεροχή των κινήσεων και τις πολλές ευκαιρίες καθόλη την διάρκεια του αγώνα.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Χωρίς γκόλ αλλά με μια εξαιρετική εμφάνιση και πολλές ευκαιρίες από τον ΕΘΝΙΚΟ, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΙΓΙΙΑΚΟ. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ από την αρχή πίεζε τον αντίπαλο και δεν άφησε τους παίκτες του Αιγινιακού να απειλήσουν την εστία του Μέλκα. Στο 12΄ πρώτη καλή στιγμή για τονΕΘΝΙΚΟ, με τον Σκέριαντς να δίνει στον Δέντσα και αυτός με τη σειρά του να επιχειρεί το σουτ που έφυγε άουτ. Ευκαιρία να ανοίξουν το σκόρ οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη στο 24΄ μετά από σέντρα του Ναστέφσκι, κατεβάζει ο Σέρντιτς και πασάρει ωραία στον Σκέριαντς, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλασάρει αλλά μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας. Ο Εθνικός εκμεταλλεύεται τα λάθη του Αιγινιακού και βγαίνει συχνά στην επίθεση. Ωραίο σούτ του Σκέριαντς μέσα από την περιοχή, στο 31΄, αναγκάζει τον Τόλιο να πέσει για να αποκρούσει. Στο 42΄ νέα ευκαιρία με τον Τζούριτς, με σουτ που έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 45΄ δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη έξω από την περιοχή, «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ. 1΄ καθυστερήσεις. Σκόρ ημιχρόνου 0-0.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΕΘΝΙΚΟΣ συνέχισε να πιέζει και να περιορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ. Μάλιστα η ομάδα της Πιερίας από το 61΄ έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Φαμπίνιο με απευθείας κόκκινη λόγω επικίνδυνης προβολής στον Σέρντιτς. Από τον αγωνιστικό χώρο αποχώρησε τραυματίας ο Φαμπίνιο. Στο 64΄ ο Σίκιμιτς βγήκε τετ α τετ με τον Μέλκα αλλά ο τερματοφύλακας του ΕΘΝΙΚΟΥ βγήκε γρήγορα και απομάκρυνε. Στο 78΄ ο ΕΘΝΙΚΟΣ μπήκε μπροστά στο σκόρ μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Χατζηδημητρίου, ο Σκέριαντς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου και έκανε το 1-0, σημειώνοντας το πρώτο γκόλ του ΕΘΝΙΚΟΥ για το φετινό πρωτάθλημα. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων σούτ του Ναστέφσκι βρήκε το κάθετο δοκάρι, και αυτή ήταν η τελευαταία φάση του αγώνα. Τελικό σκόρ 1-0!
ΕΘΝΙΚΟΣ: (Μάκης Κατσαβάκης) Μέλκας, Νύρλος, Κουκόλης, Δέντσας, Ντούριτς, Χατζηδημητρίου, Παπαδόπουλος (79΄ Κοσμίδης), Παναγιωτίδης (67΄ Κωνσταντινίδης), Σκέριαντς, Ναστέφσκι, Σέρντιτς (85΄ Παπαβασιλείου)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: (Γιώργος Χατζάρας) Τόλιος, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου (84΄ Τσουρλίνοφ), Φερνάντες, Ζούρκος (68΄ Χατζής), Φαμπίνιο, Μιλόσκοβιτς, Μιτρόφ (49΄ Κιβρακίδης), Σίκιμιτς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Τζούριτς, Σκέριαντς, Φερνάντες, Παπαβασιλείου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Φαμπίνιο


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.