Saturday, September 28, 2013

Πάνε για ισόβια το Μιχαλολιάκο!


mixkas"Ως μία εγκληματική ένωση προσώπων για τη διάπραξη αδικημάτων" (ανθρωποκτονίες, εκρήξεις, ξυλοδαρμούς ακόμη και εκβιάσεις) χαρακτηρίζεται η Χρυσή Αυγή στο εννιασέλιδο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη. Ως καθοδηγητής κατηγορείται ο Ν. Μιχαλολιάκος, επιχειρησιακός αρχηγός ο Η. Κασιδιάρης, ρόλος αποδίδεται σε ακόμη τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Λαγός, Παναγιώταρος, Παππάς, Μίχος), ενώ ως εκτελεστικά όργανα φέρονται δεκάδες μέλη τοπικών οργανώσεων. Μέσα στις ενέργειες οι εισαγγελικές αρχές περιλαμβάνουν τουλάχιστον δύο δολοφονίες, ενώ αναφέρονται ενδείξεις και για ξέπλυμα χρήματος από εκβιασμούς.
Πλήρη ενημέρωση για το πόρισμα και τις ενέργειες του αντεισαγγελέα ΑΠ Χαρ. Βουρλιώτη έχει η ανώτατη εισαγγελέας Ευτ. Κουτζαμάνη, η οποία παρείγγειλλε την άσκηση των ποινικών διώξεων.
Όλοι οι κατηγορούμενοι για τους οποίους εκδόθηκαν τα εντάλματα (35 συνολικά) θα κρατηθούν και αύριο θα οδηγηθούν σε εισαγγελέα και ανακριτή. Ένα ενδεχόμενο είναι να οδηγηθούν αρχικά στην ανακρίτρια Πειραιά για την υπόθεση Φύσσα και αφού προφυλακιστούν, να οριστεί εφέτης ανακριτής που θα αναλάβει τη γενικότερη υπόθεση, συσχετίζοντας όλες τις δικογραφίες. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να οδηγηθούν απευθείας αύριο στον ανακριτή αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας.
Στο πλαίσιο των ανακρίσεων είναι βέβαιο ότι εκτός από τους 35 θα απαγγελθούν κατηγορίες σε δεκάδες άλλα πρόσωπα.
Με τη μορφή που έχει το κατηγορητήριο κάθε μέλος της Χρυσής Αυγής πρέπει να κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!!!
ΠΗΓΗspirospero.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.